Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, primele imagini după ce a fost operată. Viitoarea regină nu a mai ieșit în public de la finalul anului trecut

Kate Middleton, primele imagini după ce a fost operată. Viitoarea regină nu a mai ieșit în public de la finalul anului trecut
14

de Cristina Țapu,

Primele imagini cu Kate Middleton, după operația pe care a suferit-o la mijlocul lunii ianuarie, au apărut în presa din Marea Britanie. Viitoarea regină a Marii Britanii nu mai fusese văzută în public de la finalul anului trecut, iar britanicii speculau pe marginea stării sale de sănătate.

Kate Middleton, primele imagini după operația abdominală

Kate Middleton a fost operată la o clinică din Londra la mijlocul lunii ianuarie. Ar fi fost vorba despre o intervenție chirurgicală în zona abdominală, planificată. Timpul de recuperare este unul îndelungat și se pare că ducesa își va relua activitatea abia după Paște, conform comunicatului emis de către Casa Regală a Marii Britanii.

Kate a fost surprinsă zilele trecute alături de mama sa, la o plimbare cu mașina în jurul castelului Windsor. Ducesa se afla pe locul pasagerului, iar Carole conducea vehiculul. Kate avea părul desprins, așa cum obișnuiește să-l poarte de cele mai multe ori și și-a acoperit privirea cu o pereche de ochelari. În scurta plimbare, cele două nu au fost însoțite de către gărzi de corp.

Când vine vorba de îngrijirea soției sale Kate Middleton, prințul William este atât infirmier, cât și bodyguard. Cel puțin atunci când sunt vizați cei trei copii ai cuplului regal, Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani. O persoană din interiorul Casei Regale a dezvăluit că William are câteva reguli speciale pentru copii, pe fondul recuperării Prințesei Kate după o operație abdominală planificată.

Persoana din interior a declarat pentru In Touch: „William le spune copiilor să nu fie prea gălăgioși și zgomotoși”. „Louis uită uneori că mama lui nu trebuie să fie bruscată”, a adăugat sursa. La ce altceva te poți aștepta de la un copil de 5 ani?!

Kate Middleton se pare că este foarte fericită să fie acasă. „Pentru Kate, este bine să fie acasă, în propriul pat, înconjurată de familia ei și de alte lucruri familiare”, a declarat o sursă din interior pentru publicație. „Toți cei de la spital au fost extraordinari și s-au asigurat că a avut parte de cea mai bună îngrijire”.

Kate Middleton, mai strălucitoare ca niciodată Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale în luna ianuarie

Intervenția misterioasă căreia a fost supusă Kate Middleton a creat un motiv de îngrijorare în rândul britanicilor. Unii dintre medici sunt de părere că problema de sănătate cu care s-a confruntat viitoarea regină nu a fost atât de neînsemnată precum au încercat reprezentanții Casei Regală să o prezinte.

Poate fi o tumoare benignă, o hernie, o procedură ginecologică? Aproape toate operaţiile abdominale la care mă pot gândi, care nu reprezintă o urgenţă, se fac laparoscopic sau robotic. A doua zi eşti acasă. Cred că ceva a decurs greşit. Mă îngrijorează o complicaţie, o infecţie„, a completat Marc Siegel, de profesie medic.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton