Homepage  / Vedete româneşti

Daniela Crudu a născut un băiețel. Prima imagine cu fiul fostei asistente TV. Ce nume va purta

Daniela Crudu a născut un băiețel. Prima imagine cu fiul fostei asistente TV. Ce nume va purta
13

de Cristina Țapu,

Daniela Crudu are toate motivele să fie fericită și împlinită. Familia fostei asistente TV s-a mărit, căci Daniela a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în data de 5 mai 2024. Daniela a distribuit o imagine prin care l-a prezentat fanilor pe cel mai nou membru al familiei.

Prima imagine cu Dominic, băiețelul Danielei Crudu

În dreptul imaginii în care apare fiul său, Daniela Crudu a scris un mesaj: „Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu”. Fosta prezentatoare a dezvăluit fanilor și ce nume va purta fiul său: Dominic.

daniela-cruduIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”, spunea Daniela, cu doar câteva zile înainte de nașterea fiului său.

Fosta asistentă TV se bucură de cele mai frumoase momente din viața ei și s-a dedicat complet vieții de familie după ce a renunțat la televiziune. Daniela Crudu are acum două copii, primul fiind o fetiță pe nume Daiana.

Vestea unei noi sarcini, la scurt timp după nașterea primei ei fiice, a surprins pe toată lumea. Micuța Daiana s-a născut pe 1 mai 2023, iar acum familia se bucură de venirea pe lume a celui de-al doilea copil, un băiețel. Diferența dintre cei doi frați este de doar un an.

Cine este iubitul Danielei Crudu

Iubitul Danielei Crudu este un machidon mai tânăr decât ea. Fosta asistentă TV a evitat să facă multe dezvăluiri despre cel care îi este alături și îi aduce zâmbetul pe buze zi de zi.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, declara Daniela Crudu, în urmă cu ceva vreme.

Născută pe 14 iunie 1989 în București, Daniela Crudu are în prezent 34 de ani și este o figură cunoscută în lumea showbiz-ului românesc, fiind adesea recunoscută sub numele de Cruduța. De-a lungul carierei sale, a activat ca asistentă TV și model Playboy.

Daniela Crudu și-a câștigat notorietatea în rândul publicului după ce a fost prezentă timp de 3 ani în matinalul condus de Răzvan și Dani, unde a interpretat rolul de vecină”. Pe lângă această experiență, Cruduța a participat și la diverse emisiuni de divertisment, inclusiv cea condusă de Nea Marin, alături de personalități precum Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și altele din sfera mondenă.

Sursă foto: Instagram Daniela Crudu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton