; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina sorescu alexandru ciucu copil ok 2

Primele fotografii cu fetiţa soţilor Alina Sorescu – Alexandru Ciucu

05 May 2014

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au realizat prima ședință foto alături de fetița lor, Elena Carolina. Fotografiile, care au apărut în cel mai nou număr al revistei Ok!, au fost realizate la un picnic pe iarba verde din fața Palatului Mogoșoaia, locul unde, peste două săptămâni va avea loc botezul.

Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, Elena Carolina

“Am avut parte de cea mai frumoasă atmosferă pentru primul nostru pictorial în trei! O zi cu soare, o ieșire la picnic, baloane de săpun, culoare și multă veselie! Elena Carolina a fost foarte cuminte și și-a așteptat răbdătoare intrarea în cadru. Ne bucurăm să v-o arătăm pe fetița noastră pe care o iubim enorm și care a venit să ne lumineze viața”, a declarat Alina Sorescu.

Cu această ocazie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au povestit cum au fost pentru ei primele trei luni ca părinți.

alina-sorescu-alexandru-ciucu-copil-ok-1

Lucrurile au venit de la sine. Am căpătat parcă de Sus o ştiinţă şi o putere nouă de adaptare, un instinct matern care simt că s-a activat în mine. Am ştiut efectiv ce să fac, în ce moment, încă de când s-a născut, chiar dacă la început eram destul de speriată, pentru că suferisem operaţia de cezariană care a fost destul de traumatizantă. Alexandru a şi asistat la ea, nu ştiu cum şi-a făcut curaj, dar a fost acolo. Şi recuperarea a fost dificilă, dar eu am fost foarte puternică, zic eu, şi m-am surprins până şi pe mine cu dorinţa asta de-a trece peste ce-a fost greu şi de-a fi lângă cea mică, atunci când avea nevoie de mine. Am reuşit să pot s-o şi alăptez, lucru care e mai dificil după o operaţie de cezariană. Mi-am dorit mult să fiu o mamă bună pentru ea şi simt că asta e menirea mea pe pământ', a declarat Alina Sorescu.

Cei doi soți s-au acomodat rapid cu programul de somn al Elenei Carolina, mai ales că în ultima perioadă micuța nu se mai trezește des în timpul nopții. „Adoarme în jur de 12.00-01.00, e nocturnă ca tati, şi se trezeşte pe la 05.00, 06.00, uneori chiar pe la 07.00. Deci mă lasă să dorm. (zâmbeşte) Până acum o lună, mă trezeam din două în două ore ca să alăptez. Acum ne lasă să dormim.Ne ajută mama mea, care e ajutorul meu de nădejde în perioada asta, dar eu petrec cea mai mare parte a timpului cu cea mică. Mama mă ajută când vreau să mai plec câte o oră-două-trei între mesele ei, lucru care mi-e de mare ajutor pentru că reuşesc', mărturisește artista.

alina-sorescu-alexandru-ciucu-copil-ok-2

Alexandru și Alina au explicat și de ce au ales cele două nume pentru fetița lor. Am ales Elena, pentru că am vrut un nume de sfânt mare, care să fie cândva, când e cald afară, pentru că ea e născută iarna. Iar Carolina mi-a plăcut pentru că e melodios, e feminin, sună bine alături de Elena şi de Ciucu, sună şi regal ori imperial. Numele l-am ales în ultima vacanţă în care am fost plecaţi cât am fost însărcinată. Eram la o terasă frumoasă în Toscana, admirând priveliştea superbă, aveam la îndemână câteva site-uri cu nume de copii şi citind combinaţii diferite am ajuns la asta', spune cântăreața.

Credit foto: OK! Magazine

Citeşte şi:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare