; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rs_634x1024 140829175311 634.Brad Pitt Angelina Jolie Wedding.1.ms.082914

Primele fotografii cu Angelina Jolie în rochie de mireasă

02 September 2014

Primele fotografii de la nunta cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt, care a avut loc pe 23 august, în Franţa, au apărut în revista People. Coperta publicaţiei o prezintă pe Angelina în rochie de mireasă.

Actriţa americană, în vârstă de 39 de ani, a purtat o rochie de mireasă din satin de culoarea fildeşului, decorată pe spate cu desenele realizate de cei şase copii ai cuplului, potrivit huffingtonpost.com. Voalul purtat de Angelina Jolie a fost şi el decorat cu desene realizate de copii, ţinuta fiind o creaţie marca Atelier Versace.

Printre celelalte fotografii publicate de revista People și revista Hello! se numără o imagine cu cuplul Jolie-Pitt, înconjurat de cei şase copii, dar şi un instantaneu cu cei doi actori sărutându-se, imediat după ce au spus “Da”.

Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au unit destinele sâmbăta trecută, în Franţa. Jolie a fost condusă la altar de băieţii ei cei mari, Maddos şi Pax, în timp ce Zahara şi Vivienne au aruncat petale de flori pe covorul roşu. Shiloh şi Knox au ţinut verighetele.

[Not a valid template]

Poze cu Brad Pitt și Angelina Jolie în costum de mire și în rochie de mireasă existau și până acum. Este vorba de cele din filmul “Mr & Mrs Smith”.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare