; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inhumans_IMAX Poster

Primele două episoade din serialul „Inhumans” pot fi urmărite în exclusivitate în format IMAX la cinema

29 August 2017

Cele mai noi personaje din Universul Marvel ajung pe cele mai mari ecrane de cinema din ţară, primele două episoade din „Inhumans' putând fi urmărite în exclusivitate în format IMAX, la Cinema City, doar pe 1, 2 şi 3 septembrie.

Noua saga a fost filmată în întregime cu camere IMAX şi editată pentru a profita de formatul IMAX, de imaginile clare, de sistemul audio şi de structura sălii de cinema.

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Marvel şi ABC Studios pentru acest proiect inovator şi să-i introducem pe fanii din întreaga lume în Universul Marvel Inhumans în cel mai imersiv mod posibil: în IMAX. Utilizarea camerelor IMAX şi abordarea cinematografică a unui serial TV este un eveniment exclusiv IMAX, pe care fanii nu vor vrea să-l rateze', a declarat Greg Foster, CEO IMAX Entertainment şi Senior Executive Vice President IMAX Corp.

Povestea „inumanilor' a fost introdusă în Universul Marvel de Stan Lee şi Jack Kirby în 1965. Din acel moment, personajele au evoluat şi au devenit unele dintre cele mai populare şi emblematice figuri din Universul Marvel. În nou serial, Familia Regală a Inumanilor este afectată de o lovitură de stat militară și abia reuşesc să fugă în Hawaii, unde surprinzătoarele lor interacţiuni cu lumea din jur se dovedesc a fi salvatoare nu numai pentru ei, ci şi chiar pentru planeta Pământ.

Primele două episoade din „Inhumans' pot fi văzute în format IMAX 2D, la Cinema City din AFI Cotroceni Bucureşti şi Shopping City Timişoara.

 

Puteți vedea aici trailer-ul serialului:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare