; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_12711230_985659098136958_2043912218798417203_o

Primele două episoade din „Cronicile Shannara” se văd vineri, la AXN

24 March 2016

Mâine seară, de la 21.05, AXN difuzează, în premieră, primele două episoade ale producției „Cronicile Shannara' / „Shannara Chronicles', un serial de aventură plin de magie și suspans, plasat într-o lume fantastică, a elfilor și a gnomilor.

[Not a valid template]

Faimoșii actori John Rhys-Davies („Lord of the Rings') și Manu Bennett („Spartacus', „Arrow') se alătură unor tinere vedete în devenire: Austin Butler („The Carrie Diaries'), Poppy Drayton („When Calls The Heart') și Ivana Baquero („Pan’s Labyrinth') într-un serial creat și produs de Alfred Gough & Miles Millar („Smallville') și Jon Favreau („Iron Man').

Serialul aduce pe TV intriga celor 26 de titluri „Shannara' ale autorului Terry Brooks, ilustrând frumusețea peisajelor descrise în romane cu realitatea decorului spectaculos din Noua Zeelandă, Auckland.

 

Sinopsis episodul 1:

Mii de ani după căderea omenirii, așa cum o cunoaștem noi, cele Patru Tărâmuri se află în mare pericol. Soarta lumii stă pe umerii unui trio ciudat: o prințesă elf, care visează la o viață în afara zidurilor palatului, un frumos, sălbatic și viclean Rover uman si un semi-elf, semi-om, care nu știe nimic despre marele destin care îi curge prin vene.

 

Sinopsis episodul 2:

După ce a avut o viziune apocaliptică sfârșitului lumii, Amberle părăsește palatul în căutarea unor răspunsuri. Dar când Wil și Allanon își dau seama că există o singură cheie pentru salvarea celor Patru Tărâmuri, pleacă în căutarea prințesei, înainte ca demonii Dagda Mor să ajungă la ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare