; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea ibacka

Primele declarații ale Andreei Ibacka, după ce anunțat că este însărcinată. Cum a primit fiica ei, Namiko, marea veste

20 May 2021

Momente de mare bucurie în familia lui Cabral și a Andreei Ibacka! Actriţa a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. 

Andreea Ibacka și Cabral au anunțat într-un mod inedit așteptarea celui de-al doilea copil al lor. Actrița din „Adela' a făcut și primele declarații după ce ea și soțul ei au anunțat fericita veste în mediul online:

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!', a mărturisit emoţionată Andreea. 

 Vezi galeria foto >

Cum a primit marea veste Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka

Aflată pentru a doua oară într-o astfel de ipostază, Andreea ştie acum foarte bine la ce să se aştepte. Mai mult decât atât, fiica sa, Namiko, care va împlini la sfârșitul acestui an 3 anișori pare entuziasmată de venirea pe lume a unui frățior sau surioare:

„Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!'. 

Anunţul celei de-a doua sarcini a actriţei vine în contradicţie cu povestea pe care o trăieşte personajul ei din serialul Adela. Mona, fostă prezentatoare de ştiri şi soţia unui cunoscut milionar trăieşte o adevărată dramă – pierderea unei sarcini şi neputinţa de a rămâne din nou însărcinată. Ce se va întâmpla pe viitor cu Mona, dacă va reuşi sau nu aceasta să îşi vadă cel mai mare vis împlinit, telespectatorii vor afla urmărind serialul de la Antena 1, în fiecare joi, de la 20:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare