; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu

Primele declarații ale Adelei Popescu după nașterea băiețelului

13 June 2016

Adela Popescu, prezentatoarea de la Vorbește lumea, a născut un băiețel sănătos, de nota 10, chiar în seara meciului România – Franța, din deschiderea Campionatului European de Fotbal. Adela a acordat un interviu în exclusivitate colegilor de la Vorbește lumea, în care a mărturisit râzând că a așteptat să se termine meciul, înainte de a merge la spital, deoarece durerile nu erau încă foarte mari.

Adela Popescu

Adela a declarat, după naștere: „E ceva unic, indiferent ce vezi în filme sau citești în cărți. În clipa în care bebelușul apare după acel efort susținut, cel puțin pentru mine așa a fost, e ca o explozie, e ca și cum ai ajuns la Nirvana. Sigur că e fericire în prima clipă, după care încep grijile. Eu eram pe masă și le spuneam: Aveți grijă de el!, dar l-am auzit plângând și m-am liniștit. Apoi, mi l-au pus pe piept imediat și l-am iubit! Am plâns și înainte și după. Mă întreabă lumea cu cine seamănă, dar eu văd doar iubire!'.

Telespectatorii sunt invitați, de luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00, alături de Cove și invitații săi speciali, pentru a afla despre ce Vorbește lumea, dar și cum se descurcă Adela în rolul de mămică, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare