Homepage  / Vedete româneşti

Fiul lui Dani Oțil a început să meargă la grădiniță. Imagini adorabile din prima zi de școală: „Imediat se însoară”

Fiul lui Dani Oțil a început să meargă la grădiniță. Imagini adorabile din prima zi de școală: „Imediat se însoară”
18

de Cristina Țapu,

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți în luna septembrie 2021, iar din acel moment viețile li s-au schimbat considerabil. Micuțul Tiago le aduce zâmbetul pe buze și este un copil foarte curios și inteligent, așadar părinții au decis că a sosit momentul să pornească într-o nouă aventură, înconjurat de copiii de vârsta sa. Iată imagini din prima zi de grădiniță a lui Tiago.

Fiul lui Dani Oțil a început să meargă la grădiniță deși nu a împlinit încă trei anișori

Tiago a venit pe lume în luna septembrie 2021, iar Dani Oțil și Gabriela sunt pur si simplu cuceriți de rodul iubirii lor. Deși nu are încă trei anișori, Tiago merge deja la grădiniță, iar Gabriela a făcut publice imagini din prima zi din noua etapă a vieții copilului. Cu un zâmbet larg pe chip și cu un ghiozdănel adorabil în spate, Tiago pare gata să coloreaze, să învețe cântecele și să se joace cu cei de vârsta sa.

dani otil 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Las pozele astea aici… că imediat se însoară și uităm de emoțiile primei zile de grădi”, a scris Gabriela, în dreptul imaginilor în care Tiago este echipat și pregătit pentru grădiniță.

În timpul unui podcast realizat anul trecut, Dani Oțil a dezvăluit cât de dificil a fost procesul de găsire a unei bone pentru fiul său. Până acum, prezentatorul de la Antena 1 a schimbat deja șase bone, iar fiecare a venit cu o poveste interesantă, însă, din păcate, niciuna nu s-a dovedit a fi soluția potrivită.

Dani Oțil a avut ghinion în alegerea bonei pentru fiul său, Tiago

Când vine vorba de bonele care au intrat în viața sa, Dani Oțil a dezvoltat un sistem pentru a înțelege mai bine persoanele cărora le încredințează în grijă copilul său. De fiecare dată când o nouă bonă sosea, prezentatorul de la Antena 1 se implica serios în acest proces de recrutare. În primele zile, el petrecea timp discutând cu noua bonă și încerca să afle cât mai multe detalii despre ea.

dani-otil-imagini-vila-corbeanca-14Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 18

A descoperit astfel că una dintre bonele pe care le-a angajat fusese implicată într-o investigație penală. La auzul acestor informații, Dani Oțil s-a speriat, dar după ce a aflat povestea completă, s-a liniștit rapid. Se pare că acea bonă lucrase pentru un individ bogat și un eveniment neașteptat avusese loc. Acest bărbat a suferit un accident ciudat în casă, iar pentru că bonă era singura prezentă în acel moment, ea a fost implicată în dosar.

Chiar dacă există o diferență de 12 ani între ea și Dani Oțil, Gabriela și-a găsit liniștea în relația cu matinalul de la Antena 1. Nu a fost deranjată niciodată de relațiile anterioare ale lui Oțil și chiar a glumit în legătură cu povestea pe care Dani Oțil a trăit-o cu Mihaela Rădulescu.

Gabriela Prisăcariu își câștigă existența din contractele de imagine, dar și din prezentările de modă la care participă, fiind cunoscut faptul că ea este una dintre modelele preferate ale lui Cătălin Botezatu.

Sursă foto: Instagram Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton