; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Http___media.tvblog.it_9_9d4_20170229726_f2

Prima TV va difuza un nou serial italian din 24 februarie, „Sacrificii în numele iubirii”

14 February 2020

Ziua de Dragobete, 24 februarie, este marcată la Prima TV de premiera unui nou serial italian de epocă, Sacrificii în numele iubirii' (Sacrificio d’amore'). Producția, difuzată în țara de origine între 2017-2018 are 2 sezoane și 16 episoade în total.

Filmările serialului au avut loc în Torino și în  regiunea Massa-Carrara, iar din distribuție fac parte Francesco Arta (Pasiune toscană', Comisarul Rex), Francesca Valtorta (Brigada antimafia'), Giorgio Lupano (Paradisul femeilor'), Rocco Giusti și Desirèe Noferini.

 

Acțiunea serialului are loc în Italia anului 1913. Corrado Corradi (Giorgio Lupano), fiul bogatului Leopoldo Corradi, conduce sute de muncitori în carierele de marmură din Carrara, deținute de familia sa. El nu ține cont de drepturile acestora și îi nedreptățește. Corrado este căsătorit cu Silvia (Francesca Valtorta), o femeie frumoasă și emancipată și încrezătoare în bunele intenții ale soțului ei. Când îl cunoaște însă pe Brando Prizzi (Francesco Arca), un muncitor care luptă pentru drepturile colegilor săi, de care se îndrăgostește, viața Silviei se schimbă pe neașteptate. Brando Prizzi și Silvia Corradi provin din diferite lumi, dar sentimentele care îi leagă sunt mai presus de orice. În paralel, se va desfășura o poveste de dragoste pură a doi tineri timizi, Tommaso Fabiani (Rocco Giusti), îndrumătorul micuțului Simone Corradi, fiul Silviei și al lui Corrado, și Maddalena Prizzi (Desirèe Noferini), servitoare în casa familiei Corradi și sora lui Brando.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare