; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

4D226712 CBF4 406F AFD0 8D36357BA16A

Prima TV va difuza, din 9 octombrie, serialul italian „Paradisul femeilor”

01 October 2018

Pe tronsonul orar lăsat liber de producţia „Familia' („Una grande famiglia'), Prima TV aduce o nouă producţie tv italiană din 9 octombrie, Paradisul femeilor' (Il paradiso delle signore'). Aceasta va difuzată de luni până vineri de la 15.50.

Serialul a avut premiera în ţara de origine în 2015 şi ajuns la sezonul al treilea. Acesta a avut premiera pe 10 septembrie, ultimul episod fiind programat pentru primăvara anului viitor.

Serialul Paradisul femeilor' este inspirat de romanul cu acelaşi nume al scriitorului Émile Zola, din distribuţia sa făcând parte, printre alţii, Alessandro Tersigni, Giusy Buscemi, Giuseppe Zeno şi Christiane Filangieri.

Acţiunea serialului este plasată la mijoclul anilor 1950, iar în centrul poveştii se află tânăra Teresa Iorio (Giusy Buscemi, Miss Italia 2012), care decide să părăsească oraşul natal din Sicilia şi să se mute la Milano. Totul pentru a scăpa de Salvo, bărbatul cu care tatăl ei vrea să o căsătorească. Ajunsă în noul oraş, Teresa spera să-şi găsească de lucru cu ajutorul unchiului său, Vincenzo, care avea o afacere cu îmbrăcăminte, însă curând protagonista află că acesta este de fapt ruinat. Teresa intră în lumea modei şi ajunge să-l cunoască pe proprietarul unui magazin, Pietro Mori (Giuseppe Zeno), de care se îndrăgosteşte. Fata este curtată şi de prietenul lui Pietro, Vittorio Conti (Alessandro Tersigni), un specialist înpublicitate.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare