; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

UNA GRANDE FAMIGLIA

Prima TV va difuza, din 7 septembrie, serialul italian, „Familia”

05 September 2018

Din 7 septembrie, la Prima TV, iubitorii serialelor italienești vor putea urmări, de luni până vineri, de la 15.50, serialul „Familia' (în original „Una grande famiglia'). Producţia a fost transmisă în ţara de origine între 2012-2015, iar pe micile noastre a mai fost văzută, în trecut, la AXN White şi Acasă.

Aceasta prezintă evenimentele petrecute în familia Rengoni, din zona Brianza, proprietară a unei afaceri importante. Este povestea unei familii, spusă cu nuanțe de comedie romantică, dar și de mister și dramă. Eleonora (Stefania Sandrelli) și Ernesto (Gianni Cavina) formează un cuplu fericit, părinții a 5 copii și, în același timp, bunicii a 3 nepoți. La aniversarea a 65 de ani a lui Ernesto, cu toții sunt pregătiți să celebreze evenimentul. Singurul care lipsește e Edoardo (Alessandro Gassman), fiul cel mare, care se ocupă de ani de zile de afacerea familiei. Pregătirile sunt întrerupte de un telefon: avionul în care se afla Edoardo s-a prăbușit, iar băiatul a dispărut în mod misterios.

Fanii serialului Fiica Elisei' vor fi plăcut surprinși să descopere că una dintre fiicele familiei Rengoni, Nicoletta, este interpretată de actrița italiancă Sarah Felberbaum care, în Fiica Elisei', aceasta a avut rolul contesei Agnese.

Domnul Rengoni este interpretat de Alessandro Gassman, cunoscut pentru rolul lui din Curierul 2', unde a jucat alături de Jason Statham. Rolul lui Raoul, unul dintre fiii familiei, este interpretat de Giorgio Marchesi, actor italian care a jucat în filmul Misiune: Imposibilă III'. De asemenea, o apariție remarcabilă în serialul italian este actrița Rosabell Laurenti, care face parte din distribuţia serialului-fenomen Urzeala tronurilor'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare