; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Orgolii prima

Prima TV va difuza, din 16 iulie, serialul italian „Orgolii”

06 July 2018

Prima TV continuă să difuzeze producţii tv italieneşti, iar pe 16 iulie de la 16.00 are premiera serialul de epocă „Orgolii' (în original „Orgoglio'). Producţia a fost difuzată în ţara de origine între 2004-2006 la postul Rai 1, unde a avut audienţe mari, şi are 36 de episoade.

Acţiunea se petrece la începuturile secolului al XX-lea, mai precis în anii 1911-1913, când stratificarea socială stabilea relațiile dintre oameni în vechea Italie. Pe acest fundal social, două familii sunt unite de sentimente, dar separate de convențiile sociale. Pe de o parte este prezentată familia de marchizi Obrofari, o familie de nobili, proprietarii unei bănci și a unor numeroase proprietăți. În timp ce la polul opus se află familia Pironi, cu origini umile, dar care muncește pentru a-și câștiga traiul de zi cu zi și o face cu demnitate.

Povestea serialului se învârte în jurul lui Pietro Pironi (Daniele Pecci), care este obligat să fugă în America din casa stăpânilor, marchizii Obrofari, pentru că este acuzat de furt. Acesta are relație cu fiica marchizilor, Anna Obrofari (Elena Sofia Ricci), care rămâne însărcinată în urma acestei aventuri. După plecarea lui, Anna este obligată să își crească fiica născută din dragostea ei cu Pietro, făcând-o să creadă că sunt surori.

Primul episod vă va introduce într-un cadru plin de intrigă în care familia Obrofari duce vremuri grele din punct de vedere financiar. Singura lor salvare pare a fi contele Herman Ludovici (Franco Castellano), care o cere de soție pe fiica lor, Anna. Aceștia nu știu, însă, că Herman Ludovici este și el ruinat. Mai mult, bărbatul are și o amantă, pe Elisa, interpretată de nimeni alta decât Gabriella Pession, actrița italiancă care a interpretat rolul principal în serialul „Capri'.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare