; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Specialisti   in ordine (Gabriel Stoiciu,  Evelyn Cristescu, Alin Bolboasa Sofaru, Lucia Sterian)

Prima TV va difuza reality-show-ul “Căsătorie din prima”

26 June 2014

Prima TV lansează pe 11 iulie reality-show-ul “Căsătorie din prima”, o emisiune după un format danez, adaptat până acum în 15 țări, informează postul tv. Noua emisiune va fi difuzată  vinerea, de la ora 21.00.

specialisti - in ordine (Gabriel Stoiciu,  Evelyn Cristescu, Alin Bolboasa Sofaru, Lucia Sterian)

Căsătorie din prima este un reality-show controversat, în care oamenii se căsătoresc fără să se vadă înainte. Destine se unesc şi se destramă în această nouă producţie, ale cărei ingrediente sunt drama şi imprevizibilul.

Şase curajoşi fac cel mai important gest din viaţa lor – se căsătoresc cu o persoană necunoscută, cu ajutorul a patru specialişti. După nuntă, cuplurile vor pleca în luna de miere, iar la întoarcerea acasă se vor muta împreună.

Camerele video vor înregistra totul, de la primul sărut până la prima ceartă. Cei patru specialişti, un psiholog (Lucia Sterian), un preot (Alin Bolboaşă Şofaru), un sexolog (Evelyn Cristescu) şi un antropolog (Gabriel Stoiciu), le vor urmări toate activităţile şi le vor da sfaturi.

După mai mult timp petrecut împreună, cuplurile se vor separa, întorcându-se la familiile lor pentru a analiza situaţia. Aceştia se vor reîntâlni la tribunal, unde vor decide dacă vor rămâne împreună sau vor semna actele de divorţ.

Primul pas, selecţia partenerilor

În primul episod, specialiştii aleg candidaţii prin metode ştiinţifice. Fiecare participant la casting este vizitat la domiciliu şi participă la diverse interviuri, pentru a i se afla preferinţele şi dorinţele legate de partenerul râvnit.

Antropologul Gabriel Stoiciu studiază modul de viaţă şi obiceiurile ce ţin de viaţa de zi cu zi, sexologul Evelyn Cristescu depistează deschiderea fiecăruia către viaţa intimă, in timp ce psihologul Lucia Sterian identifică trăsăturile care trebuie completate pentru a se ajunge la unitate, iar teologul Alin Bolboaşă Şofaru testează seriozitatea cu care fiecare dintre candidaţi se lansează în proiectul căsătoriei.

După ce candidaţii au fost aleşi, aceştia se pregătesc de nuntă fără să ştie cu cine urmează să se căsătorească. Emoţiile legate de marele eveniment ating cote maxime. Oare cine îi aşteaptă la finalul acestui tur de forţă? Cine va fi partenerul? Chiar bate la uşă fericirea?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare