; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex si Diana

Prima TV lansează o nouă emisiune, „Focus Magazin”

01 October 2015

Diana Bart și Alexandru Constantin vor fi prezentatorii noului program, care va debuta luni, 5 octombrie 2015.

Alex si Diana

Începând de săptămâna viitoare, Prima TV va oferi telespectatorilor o emisiune nouă, „Focus Magazin', care va fi prezentată de Diana Bart și Alexandru Constantin. Emisiunea va fi difuzată zilnic, de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, după principalul jurnal de știri al postului. Tot începând de luni, emisiunea „Click!' nu se va mai regăsi în grila Prima TV.

Directorul de programe al Prima TV, Răzvan Borș, spune că decizia a fost luată în urma unei analize detaliate „Vrem să oferim mereu publicului Prima TV un conținut de înaltă calitate, care să fie accesibil și adaptat nevoilor sale de consum. Analizăm constant feedback-ul primit de la telespectatori și adaptăm oferta noastră de programe, cerințelor lor'.

„Focus Magazin' va avea o gamă diversificată de subiecte, de la hobby-uri la trucuri de stil, dar accentul emisiunii va fi pe zona de știri mondene.

„Emisiunea va avea subiecte de larg interes pentru publicul Prima TV. Vom vorbi despre pasiuni, hobby-uri, top destinații de vacanță, rețete de îngrijire personală, sănătate și frumusețe', a declarat Alexandru Constantin. Colega sa, Diana Bart spune că „Nu vor lipsi nici vedetele și evenimentele mondene. Vom fi prezenți la cele mai interesante petreceri și vă vom oferi cele mai tari exclusivități'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare