; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Baietii Neam legat

Prima TV lansează o nouă emisiune de umor – “Neam legat”

07 July 2014

Prima TV lansează în această seară un nou show de divertisment, care îi are ca protagoniști pe Micutzu, Adrian Nicolae și Nelu Cortea. Emisiunea Neam legat' va fi difuzată în fiecare luni, de la ora 21:00, a anunţat postul tv.

Baietii Neam legat

Din echipă mai fac parte și Stefan Pavel, Vicki Raileanu, Eliza Georgescu, Paula Minginer, Cremona Boto și Laura Balan.

Neam legat aduce un nou stil de comedie, va fi o emisiune plină de diversitate. Noul show va avea o structură specială. În cele 30 de minute oamenii de acasă vor putea urmări mai multe mini serii (de genul telenovelă, de groază, SF etc.), printre care vom strecura și niște scheciuri independente ca gen', spune Micutzu.

Smiley își joacă propriul rol în prima ediție

Smiley dovedește cp poată să facă haz de faima care îl înconjoară. Alături de echipa din mini-seria „Poliția plajei', Smiley arată publicului că întotdeauna o persoană se poate baza pe ajutorul instituțiilor statului român atunci când este celebră. Trecând cu bine de un necaz în trafic, cântărețul descoperă dragostea într-un loc neașteptat.

Cum este formată emisiunea

Nucleul show-ului îl constituie cinci mini-seriale: “Ardelean şi Neliniştit“, “Poliţia plajei” , “StarBreak 1310“, “Codul lui DelaVrancea ” şi “Trei frati bogaţi” .

Grup Neam legat

Ardelean și Nelinistit spune povestea unui om de afaceri stresat din cauza business-ului pe care trebuie să il gestioneze.

Poliția plajei este un mini-serial polițist a cărui acțiune are loc într-o secție de poliție locală în care s-au aciuat cei mai nebuni voluntari.

Acțiunea StarBreak 1310 are loc într-un viitor îndepărtat, în anul 3014, după ce planeta Pământ a fost distrusă și fiecare țară s-a refugiat pe o navă construită din fondurile pe care le deținea.

Codul lui DelaVrancea este un serial horror care îi are ca protagoniști pe elevii, dirigintele și omul de serviciu din liceul Barbu Delavrancea, din Soveja.

În Trei frati bogați este vorba despre trei băieți care au pe mână o moștenire uriașă, pe care o cheltuiesc împreună în moduri total ridicole.

În plus, fiecare episod va conține și scheciuri pe diverse teme de actualitate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare