; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Darul cartii   mihaela tatu

Prima TV lansează o nouă emisiune, „Darul cărții”. Mihaela Tatu se numără printre invitați

27 November 2020

Din 1 decembrie, Prima TV aduce o emisiune pentru toți iubitorii de carte și nu numai. Darul cărții vă invită să călătoriți fără restricții în lumi imaginare, să descoperiți noi experiențe alături de diferite personalități care vor recomanda în fiecare zi o carte. Din 1 decembrie, 

Printre invitați se numără și  Irina Margareta Nistor, Carmen Tănase, Mihaela Tatu, Paul Scarlat, alături de alți invitați-surpriză, care vor dezvălui darul adus de cărți în viețile lor și vor împărtăși cu telespectatorii bucuria cititului. 

„Darul cărții cred că este o idee foarte bună, declară Irina Margareta Nistor. „În cazul în care nu i-ați scris lui Moș Crăciun, nu uitați că Moșul va fi impresionat de o carte rafinată! mai spune ea.

„Darul Cărții' este o pastilă tv, difuzată zilnic timp de câteva minute, care va încânta telespectatorii cu universuri în miniatură în care invitații vor răsfoi cărți atât pentru adulți, cât și pentru copii, într-o atmosferă de sărbătoare a lecturii. 

De luni până joi de la 15.55; 17:55; 19:25; 23:30, vineri de la 15:55; 17:55; 19:25, sâmbătă de la orele 10.30; 17:55; 19:25 și duminică de la 12:00; 17:55; 19:25, ziua va fi îmbogățită cu „Darul cărții'.

Toate programele zilnice vor fi reunite și într-un program săptămânal, difuzat în fiecare duminică de la ora 23.00. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare