; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia Graur

Prima TV lansează grila de primăvară. „Cronica…” revine din 7 martie

01 March 2016

Primăvara anului 2016 aduce în grila Prima TV emisiuni în premieră, formate internaţionale de succes, precum şi sezoane noi ale programelor consacrate ale postului: „Schimb de mame', „Trăsniţii' şi „Cronica cârcotaşilor', care revine din 7 martie cu un nou sezon.

Livia Graur

Livia Graur

Prima TV își lansează grila de primăvară cu un nou jurnal „Focus', difuzat în fiecare zi de la ora 14.00 și prezentat de luni până vineri de Livia Graur iar sâmbătă și duminică de Ioana Maria Moldovan.

Mama mea gătește mai bine

Mama mea gătește mai bine

A început și cel de-al doilea sezon al emisiunii „Mama mea gătește mai bine', prezentată de interpretul de muzică populară, Valentin Sanfira, și difuzată de luni până vineri de la ora 19.30. Cuptoarele sunt încinse, ingredientele sunt pregătite iar concurenții abia așteaptă să se înfrunte sub privirea atentă a maestrului bucătar, Horia Vîrlan.

Începând de sâmbătă, 5 martie, de la ora 11.00, Prima TV le propune celor pasionați de călătorii o nouă emisiune, „All Inclusive', în care pot descoperi destinații de vis și pot afla care sunt cele mai interesante locuri pe care le pot vizita într-o minivacanță de weekend. Emisiunea este prezentată de reporterul „Focus', Oana Alexandru.

Dosarele DNA

Dosarele DNA

Sâmbătă revine, începând cu ora 22.15, în grila Prima TV, emisiunea „Dosarele DNA', prezentată de Marius Saizu care spune povestea cazurilor sigilate de corupție și a fraudelor de miliarde de Euro.

Duminică, 6 martie, debutează noul sezon „Schimb de mame', care va fi difuzat de la ora 20.30. Și de data aceasta, în fiecare duminică, româncele vor face schimb de familii și vor lupta, la Prima TV, pentru titlul de „cea mai bună mamă'.

Cronica cârcotașilor

Cronica cârcotașilor

„Cronica cârcotașilor', cea mai longevivă emisiune de satiră din România, revine la Prima TV luni, 7 martie. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Keghes (Cătălin Dezbrăcatu’) și Șerban Huidu va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20.15, într-o nouă abordare care îi va ține pe telespectatori în fața televizoarelor.

Trăsniții

Trăsniții

Tot în cea de-a doua săptămână de primăvară, Prima TV aduce noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, „Trăsniții'. Astfel, Pupăză, Ema, Gogoașe și Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite' din 7 martie, de la ora 23.00.

Din grila de primăvara Prima TV nu vor lipsi filmele românești iar în luna martie veți putea vedea printre altele: „Secretul lui Bachus', „Iancu Jianu haiducul', „Iancu Jianu zapciul', „Harababura' sau „Rămân cu tine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare