; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prima TV, dupa zece ani

10 December 2007

Andreea Raicu si Virgil Iantu prezinta o emisiune aniversara a Prima TV, iar echipa “Trasniti din NATO” se intrece in reprezentatii de circ.

Fara a avea o arhiva de aur cu emisiuni, vedete vechi si noi, show-uri lungi cu momente artistice de demult precum TVR, Prima TV implineste zece ani chiar la mijlocul acestei luni. Dupa un deceniu de divertisment, show-uri internationale, seriale TV si jurnale de stiri, cei de la Prima vor aparea pe micile ecrane cu o emisiune aniversara prezentata de Andreea Raicu si Virgil Iantu. Un cuplu TV cunoscut, de altfel, de la cele doua editii ale reality show-ului “Big Brother”, reunit acum pentru o zi intreaga, in fata telespectatorilor. Ce vom vedea pe 17 decembrie la Prima? Toate starurile acestei televiziuni, care isi vor pune la incercare aptitudinile artistice, in fata unui juriu monden format din Dragos Stoica, Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu si Mihai Bendeac. Printre vedetele care vor evolua in cadrul acestei emisiuni se numara Ernest de la “Tradati in dragoste”, Cristina Topescu, Letitia Enache, Cristian Sabbagh si trupa de show de la “Trasniti din NATO”. “Livia Taloi, Desiree Malonga si Bogdan Chiorete vor canta, iar Toni Ionescu (Marlanu) va face reprezentatii de circ si jonglerii cu frisca. Nu stiu in acest moment daca exerseaza singur. Dar cei de la Prima TV au insistat sa-i ajute pe concurenti, asa ca nu m-ar mira sa fi angajat Circul de Stat special pentru el. Eu nu voi fi in tara. Am decis sa plec in vacanta, in Franta”, a spus seful de batalion al “Trasnitilor”, Grig Chiroiu.

Emisiuni interactive
Avand in vedere aceasta aniversare, probabil ca ati vazut deja, de pe 3 decembrie incoace, editii in reluare ale unor emisiuni difuzate de Prima TV. E vorba despre “Reuniune de clasa” cu Andreea Raicu, “Vrei sa fii miliardar?” si “Copiii spun lucruri traznite” cu Virgil Iantu sau “Banc Show” cu Nadine si Cabral. Intre timp, prezentatorul de culoare a devenit gazda de “Povestiri” pe Acasa, Nadine a disparut de tot de pe micile ecrane, iar Andreea Raicu si Virgil Iantu au pus prezentat inregistrarile din cele doua editii “Big Brother”, evoluand acum in cadrul “Megastar”, cu Andreea in rol de prezentator si Virgil in juriu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare