Homepage  / Televiziune

Prima TV pregătește „Cursa iubirii”. Cine prezintă noul reality show matrimonial

Prima TV pregătește „Cursa iubirii”. Cine prezintă noul reality show matrimonial
3

de Roxana Mirea,

Prima TV pregătește un nou show matrimonial, iar filmările vor începe în curând. 12 cupluri luptă pentru premiu, dar trebuie să demonstreze mai întâi că sunt învingători în propria poveste de dragoste. Iată cine este prezentatorul noii emisiuni „Cursa iubirii” de la Prima TV.  

Cursa iubirii, un nou reality show matrimonial la Prima TV 

În această toamnă, Prima TV va număra învingătorii. E vremea competiției pentru testul suprem dat iubirii. Cursa iubirii este o competiție în care 12 cupluri intră în aventura vieții lor, un reality show săptămânal, ale cărui filmări încep în curând. Emisiunea este un format propriu, o producție Prima TV. 

12 cupluri intră în aventură, dar aventura le va demonstra dacă sunt cu adevărat un cuplu. Pot face față provocărilor? Se pot susține unul pe altul în momente de tensiune maximă? Nervii vor ceda ușor, lacrimile vor curge, competiția va atinge cote nebănuite și va genera situații la limită. Toate acestea se vor vedea în show-ul ce va fi difuzat în prime time, în toamnă, la Prima TV. Concurenții pleacă în aventură prin țară, iar în exercitiul de a se testa ca și cuplu vor avea alături un psiholog cu ani mulți de experiență în terapia de cuplu. Acesta îi va îndruma și ajuta să înțelegă cum își pot consolida relația. Dacă, la final, vor demonstra că pot fi o echipă redutabilă, luptând cu succes, vor încasa și premiul cel mare – 15.000 de euro și o vacanță de o săptămână pe o insulă exotică.  

Ghidul celor 12 cupluri si prezentatorul reality show-ului va fi Cove (Gabriel Coveșeanu). „Abia aștept să cunosc cuplurile și să le ghidez pe drumul spre premiul cel mare. Cursa iubirii e un format unic de televiziune si mă bucur că am fost ales să prezint show-ul acestei toamne de la Prima TV. Vom avea, cu siguranță, parte de zâmbete și de neprevăzut, vom vedea lacrimi de bucurie, dar și de tristețe. Telespectatorii vor fi parte din show, își vor alege favoriții și îi vor susține în toată competiția. Ce contează cu adevărat este că, la final, va câștiga IUBIREA.” 

coveIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cove prezintă show-ul Cursa iubirii 

De la producătorii celui mai longeviv și iubit reality show de la Prima TV, Schimb de mame, vine promisiunea unei toamne pline de aventură, de răsturnări de situație, de momente amuzante și tensionate. În fiecare episod, cuplurile vor fi supuse unor probe eliminatorii care le vor testa rezistența fizică, abilitatea de a lucra în echipă, dar și relația de cuplu, pusă la încercare în fața celor mai neașteptate provocari.  

Prima TV a dat deja start casting-ului pentru show-ul acestei toamne, Cursa iubirii. Asa că ia-ți jumătatea și hai la casting! Vă asteaptă provocari, adrenalină și distracție în cel mai suprinzător show al toamnei. Înscrierile se fac pe www.primatv.ro/cursaiubirii si la numărul de Whatsup 0724324917.  

Iar pentru cei care încă nu s-au înscris  în competiție, pe 22 iulie, de la ora 10.00, la sediul  Prima TV sunt așteptate la casting toate cuplurile care vor să intre in Cursa iubirii. 

Toamna aceasta la Prima TV este toamna aventurii, a competiției și a testării iubirii în cel mai antrenant și nou reality show de televiziune, Cursa iubirii. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton