; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prima TV anunță lansarea unui nou sezon al serialului „Elisa di Rivombrosa” (2)

Prima TV anunță lansarea unui nou sezon al serialului „Elisa di Rivombrosa”

02 February 2018

Din februarie, Prima TV spune în continuare povestea impresionantă a unei iubiri fără egal în serialul italian: „Elisa di Rivombrosa'.

Din 6 februarie, de la ora 17.00, telespectatorii vor vedea cum Elisa și Fabrizio își încununează dragostea prin căsătorie și vor avea o fetiță pe nume Agnese, nume dat după contesa Agnese Ristori, mama lui Fabrizio și cea care a schimbat cursul vieții Elisei. Din nefericire, prevestiri sumbre întunecă destinul familiei Ristori. Moșia de la Rivombrosa este împovărată de datorii grele către oameni conduși de o foamete nebună de putere și averi. Astfel, Elisa se va afla într-o luptă continuă, încercând să facă rost de resurse pentru a salva proprietatea de la Rivombrosa.

 Vezi galeria foto >

Elisa di Rivombrosa este interpretată de actriţa Vittoria Puccini, în timp ce Fabrizio Ristori este jucat de Alessandro Preziosi.

Dragostea dintre cei doi actori a trecut şi dincolo de micile ecrane. Vittoria şi Alessandro au avut o relaţie între 2004 şi 2010, iar cei doi au împreună şi o fată, Elena, născută în 2006.

           

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare