; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poza MMGMB

Prima TV anunță grila de toamnă. Uite când încep noile sezoane ale show-urilor consacrate

30 August 2017

Emisiunile consacrate ale postului Prima Tv revin pe micile ecrane cu noi sezoane, începând din septembrie.

Noutatea din grila de toamnă este serialul italian „Pasiune toscană' care spune povestea impresionantă a unei iubiri imposibile dar la care încă nu avem dată de lansare.  

 

Iată când încep noile sezoane ale show-rilor:

„Mama mea gătește mai bine'

Al cincilea sezon al emisiunii „Mama mea gătește mai bine', va începe din 4 septembrie, de luni până duminică, de la ora 19.30. Emisiunea prezintă echipe formate din mamă și fiică/fiu care se vor lupta contra cronometru pentru a găti cel mai bun preparat. (vezi aici video)

 

„Cronica cârcotașilor'

Pentru Cârcotași tăcerea e tot mai grea și nu mai au răbdare. Ioana, Șerban și Dezbrăcatu de abia așteaptă să se „dezlănțuie' de miercuri, 13 septembrie la ora 20:30 .  Cronica Cârcotașilor va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30. (vezi video aici)

 

„Super Cireașa de pe tort'

Săptămânal, „Super Cireașa de pe tort' își va desemna o echipă câștigătoare iar Horia Vîrlan așteaptă să intre în casele românilor cu vedete de marcă și un show vesel care să destindă la sfârșit de săptămână. Noul sezon revine pe 16 septembrie, urmând ca în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, telespectatorii să fie delectați cu un show culinar pe cinste! (vezi video aici)

 

„Schimb de mame'

Duminică, 17 septembrie, debutează noul sezon „Schimb de mame', care va fi difuzat de la ora 20.30. În fiecare duminică, româncele vor face schimb de familii și vor lupta, la 

Prima TV, pentru titlul de „cea mai bună mamă' (vezi video aici)

 

„Trăsniții'

 Din 18 septembrie de luni până miercuri, de la ora 22.30 vin noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, „Trăsniții'.

 

„Dosarele DNA'

 Din 30 septembrie revine în grila Prima TV, emisiunea Dosarele DNA, prezentată de Marius Saizu care spune povestea cazurilor sigilate de corupție și a fraudelor de miliarde de Euro care se află pe masa DNA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare