; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto 2BsiM

Prima TV anunță difuzearea unei noi miniserii românești: „Doi băieți și Martha”, un proiect al regizorului Jamil Hendi

09 December 2019

În curând, postul de televiziune Prima TV va aduce pe micile ecrane o miniserie românească, “Doi băieți și Martha', un proiect al regizorului și scenaristului Jamil Hendi.

Miniseria aduce în atenția publicului o abordare originală a prieteniei și este o co-producție Prima TV și Cortina Entertainment.  Povestea este inedită, cu trei personaje, doi băieți și o fată care caută răspunsuri la problemele lor, într-un context comic și misterios în același timp.

Alex (Alexandru Ionescu) este un puști din provincie care se mută în capitală pentru a-și urma visul: acela de a cânta. Dupa prima zi petrecută în București, el află pe propria piele că nu tot ce zboară se mănîncă și pentru a supraviețui trebuie să renunțe la naivitate. Alex îl întâlnește pe Victor (Alexandru Constantin), singurul care încearcă să-l ajute și între cei doi se leagă o prietenie. Invitat la Victor acasă, Alex descoperă că noul lui prieten nu locuiește singur și astfel apare in viața lor Martha (Oana Duțu), iar cei trei leagă o prietenie inedită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare