; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Prima TV a aniversat 14 ani de existență

17 December 2011

Pe 17 decembrie, Prima TV împlinește 14 ani! La împlinirea vârstei legale pentru buletin, Prima TV face buletin de Prima' tututor telespectatorilor fideli. Dacă ai o poză pregătită, intră pe www.buletindeprima.ro sau www.facebook.com/welovetoentertainyou și îți va fi eliberat un Buletin de Prima'!

Încă de la înființare, postul a propus o alternativă la programele existente pe piață și s-a remarcat prin inovație, devenind o sursă originală de relaxare și amuzament.

Prima TV a oferit telespectatorilor cele mai bune emisiuni de divertisment, show-uri de succes concepute pe modelul rețetelor occidentale, cele mai urmărite filme și seriale TV și jurnale de știri obiective și echilibrate.

Prima TV nu s-a temut niciodată să prezinte programe noi sau tabu, precum Big Brother', cel mai urmărit reality-show al tuturor timpurilor. De altfel, este postul cu cele mai multe reality-show-uri din România și cu cea mai premiată emisiune de umor, Cronica Cârcotașilor'.

Cu emisiuni și vedete consacrate precum Big Brother', Reuniunea de clasă' și Megastar' cu Andreea Raicu , Vrei să fii Miliardar' și Copiii spun lucruri trăsnite' cu Virgil Ianțu, Cronica Cârcotașilor' și Mondenii', Trăsnitii' și Trădați în dragoste', filmele Disney sau știrile Focus, Prima TV a demonstrat că este o televiziune care are curaj.

Pentru un remember al evoluției celor mai îndrăgite vedete ale postului, intrați pe pagina de Facebook Prima TV: www.facebook.com/welovetoentertainyou.

Iată o galerie foto cu emisiunile postului:

bancshow30-martie_2000

Picture 1 of 9

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare