; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pucc_prez01x

Prima TV aduce, din 1 ianuarie, serialul italian „Elisa di Rivombrosa”

21 December 2017

Din 1 ianuarie, de la ora 17.00, Prima TV va difuza serialul italian de epocă „Elisa di Rivombrosa'. Producţia, transmisă în ţara de origine între 2003-2005, respectă cu fidelitate atmosfera din Italia anilor 1700 și surprinde prin eleganță, decoruri, scenografie, costume, dar și personaje bine conturate. Cu un buget estimat la 17 milioane de euro, „Elisa di Rivombrosa' a primit numeroase premii în Italia.

 

Serialul urmărește povestea de dragoste dintre Elisa, o tânără servitoare luată la castel ca damă de companie a contesei Ristori, și Fabrizio Ristori, fiul contesei. Din cauza diferențelor sociale și a intrigilor, Elisa este nevoită să înfrunte aversiunea clasei nobile. La fel ca Cenușăreasa, Elisa trăiește între invidia sclaviei și aroganța familiei nobiliare. La un moment dat, ea devine pionul principal într-un complot extrem de încurcat împotriva Regelui, complot pe care îl dejoacă cu ajutorul feminității sale fragile. Intrigile familiei îi vor pune la încercare pe Elisa și Fabrizio, care vor trece prin nenumărate aventuri până să-și găsească fericirea.

Elisa di Rivombrosa este interpretată de actriţa Vittoria Puccini, în timp ce Fabrizio Ristori este jucat de Alessandro Preziosi.

Dragostea dintre cei doi actori a trecut şi dincolo de micile ecrane. Vittoria şi Alessandro au avut o relaţie între 2004 şi 2010, iar cei doi au împreună şi o fată, Elena, născută în 2006.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare