; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia Graur

Prima TV a lansat cel mai scurt buletin de știri, de 60 de secunde

19 August 2014

Prima TV a introdus în grilă două noi jurnale de știri Focus, dar și un format nou de buletin de știri de doar 60 de secunde. Atât noile jurnale Focus, cât și buletinul de 60 de secunde vor fi prezentate de Livia Graur, care a schimbat hărţile de la Meteo cu pupitrul ştirilor.

 

Livia Graur

 

„Sunt foarte bucuroasă că, după Meteo, am ocazia sa mă alătur echipei Focus. Cele două jurnale, de la 14.00 şi de la 16.30, au un format nou, fresh, cu o grafică spectaculoasă şi au fost create special pentru telespectatorii care îşi doresc să afle mai devreme informaţiile. De asemenea, un alt proiect care debutează astăzi este “Focus în 60 de secunde”.

Vor fi trei intervenţii în fiecare zi la 20.00, 21.00 şi 22.00, în care cele mai importante evenimente ale zilei sunt prezentate sintetizat. Este o premieră în Romania şi sunt încântată ca mi s-a oferit ocazia sa iau parte la acest proiect', spune Livia.

La Focus 18, telespectatorii vor putea urmări atât materiale în exclusivitate, cât şi rubrici dedicate sau reportaje speciale. Însoţit de o grafică mult mai dinamică, în acord cu actualul conţinut al ştirilor, Focus va fi prezentat, de luni până joi, de Melania Medeleanu. De vineri până duminică, la pupitrul ştirilor Focus o veţi putea urmări pe Magda Vasiliu.

Reporterii Prima TV vor realiza, în fiecare zi a săptămânii, rubrici permanente din diverse domenii. Fiecare rubrică va conţine cele mai detaliate informaţii despre sănătate (Sănătatea Ta), protecţia personală şi a familiei (Siguranţa Ta), credite şi taxe (Banii Tăi), călătorii (Unde fugim de acasă) şi timp liber (Party Time si cooking). De asemenea, la Focus îşi vor face loc poveştile semenilor noştri cu destine ca-n filme (Români de succes) şi imagini senzaţionale, devenite virale pe internet (Real TV).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare