; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ref_DSC2147 small

Prima TV a anunțat premiera miniseriei „2 băieți și Martha”. Când va fi difuzată

17 December 2019

Miniseria românească “2 băieți și Martha”va fi difuzată în ziua de Crăciun, la Prima TV, de la ora 22.00. Acest proiect este creația regizorului și scenaristului Jamil Hendi care aduce în atenția publicului o abordare originală a prieteniei dintre doi băieți și o fată, și este o co-producție Prima TV și Cortina Entertainment. Miniseria aduce un aer proaspăt pe piața românească de gen și propune publicului o poveste inedită cu trei personaje care caută răspunsuri la problemele lor, într-un context comic și misterios în același timp.

Alex (Alexandru Ionescu) este un puști din provincie care se mută în capitală pentru a-și urma visul: acela de a cânta. Dupa prima zi petrecută în București, el află pe propria piele că nu tot ce zboară se mănîncă și pentru a supraviețui trebuie să renunțe la naivitate. Alex îl întâlnește pe Victor (Alexandru Constantin), singurul care încearcă să-l ajute și între cei doi se leagă o prietenie. Invitat la Victor acasă, Alex descoperă că noul lui prieten nu locuiește singur și astfel apare in viața lor Martha (Oana Duțu), iar cei trei leagă o prietenie inedită, în care imprevizibilul își face simțită prezența în fiecare secundă.

Miniseria românească 2 băieți și Martha este realizată de Prima TV și Cortina Entertainment, o casă de producție specializată în producția de conținut video, adaptat unei game largi de platforme media. Pentru regizorul și scenaristul Jamil Hendi, 2 băieți și Martha este o provocare: O provocare pentru că are un aer diferit, dacă vreți, față de ce am găsi pe piața noastră. Ideea a fost scrisă acum 10 ani, ceea ce îmi spune că fiecare proiect își are viața și traseul propriu'. 

 

Miercuri, 25 decembrie, de la ora 22.00 telespectatorii pot urmări la Prima TV o miniserie care va surprinde prin povestea neașteptată, cu un final inedit. (vezi video aici)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare