; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Utopia

Prima TV a achiziționat „Utopia”, un show frate cu „Big Brother”

29 May 2014

Prima TV a cumpărat un format TV asemănător Big Brother. Un grup de 15 indivizi încearcă, sub privirile întregii ţări, să-şi construiască o nouă viaţă, o nouă societate, care să nu fie încorsetată de rigorile clasice. Încep să construiască asta plecând de la nimic sau aproape nimic. Nimeni nu poate şti ce se va întâmpla. De aceea, acest program TV poate fi comparat cu un experiment social.

Utopia

Postul de televiziune a achiziționat formatul internațional „Utopia' de la compania de producția Talpa, fondată de John de Mol (părintele formatelor Big Brother și The Voice), scrie Paginademedia.ro.

Show-ul se va desfășura pe o perioadă de un an. „15 persoane vor crea o societate nouă din nimic. Fără încălzire, fără instalații, fără toalete, fără legi, fără reguli. Provocarea este să-ți creezi propria societate utopică într-un an', arată un promo difuzat în Olanda, țara care a și început să difuzeze formatul din luna ianuarie.

Conform unui comunicat al postului tv, Utopia va fi una dintre piesele centrale ale Prima TV în această toamnă.

Prima TV va produce acest format în colaborare cu Talpa, compania care deține formatul. România este a cincea ţară după Olanda, Germania, Turcia şi SUA, unde acest experiment social va fi televizat.

În Olanda, UTOPIA a mărit de 4 ori audienţa postului SBS6, într-un sistem foarte competitiv, în timp ce în SUA, FOX Network va realiza versiunea americană a formatului, care se va lansa în toamna acestui an.

http://www.youtube.com/watch?v=e3fu7j02Mks
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare