; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan thomas markle

Prima reacție a lui Thomas Markle, după declarațiile fiicei lui, Meghan, în interviul cu Oprah: „Îmi doresc să nu…”

10 March 2021

Tatăl lui Meghan Markle a vorbit pentru prima oară despre acuzele de „trădare' pe care fiica sa, Meghan Markle, i le-a adus în timpul interviului găzduit duminică de Oprah Winfrey.

„Trădarea' la care făcea Megham referire este punerea în scenă a unor fotografii surprinse de paparazzi, cu un tabloid britanic, în urma cărora Thomas Markle a încasat o sumă considerabilă de bani și care, respectivul tabloid le-a lansat cu o săptămână înaintea nunții lui Harry și Meghan.

„Mi-aș dori să nu fi făcut totul', a declarat Thomas Markle, în vârstă de 76 de ani, marți pentru Good Morning Britain.

Thomas a oferit, de asemenea, explicația că s-a simțit forțat să pună în scenă fotografiile pentru că se simțea total neprotejat de Meghan, prințul Harry și familia regală, în fața atenției constante a presei la casa sa din Rosarito, Mexic.

„Fiica mea cea mai mare a fost contactată de un bărbat pe nume Jeff Rayner, care era fotograf, care a spus:„ Dacă îl poți convinge pe tatăl tău, îl putem face să arate bine în fața lumii', a spus Thomas.

„Timp de un an întreg, în afara casei mele, cineva îmi făcea fotografii. Nu puteam merge nicăieri sau să fac nimic fără să fiu fotografiat cumpărând ceva, ieșind dintr-un magazin”, a adăugat el.  „Deci, da, am acceptat această afacere în care acest bărbat avea să mă facă să arăt mai bine în fața celorlalți. Poate că am dat-o în bară, dar l-am crezut și am crezut că va funcționa. Nu a funcționat. Desigur.”

Meghan și tatăl ei nu au vorbit de când imaginile au fost tipărite în Marea Britanie și au comunicat ultima dată prin mesaje text în timp ce Thomas se vindeca în urma unei intervenții chirurghicale la inimă, chiar înainte de nunta fiicei sale.

„În acel moment ne-am luat aproape la revedere', a spus Thomas marți, adăugând că în cele din urmă a închis apelul, pentru că Harry i-ar fi trimis un mesaj text: „Dacă m-ai fi ascultat, nu ți s-ar fi întâmplat ție,â. Fiind  întins într-un pat de spital după ce mi-am făcut o procedură și mi s-a pus un stent aici și un stent pus aici (arată spre pieptul lui), am simțit că este cam nepotrivit, așa că am închis. Și asta este ultima conversație pe care am avut-o vreodată'.

În ciuda faptului că și-a cerut scuze pentru fotografii „de cel puțin 100 de ori', el a declarat pentru Good Morning Britain că rămâne înstrăinat de Meghan – lucru care a devenit și mai dureros în urma revelației ei dramatice despre cât de traumatizantă a fost la nivel mental și emoțional viața fiicei sale din familia regală.

„Îmi iubesc foarte mult fiica', a spus Markle marți. „Dacă aș fi știut că are probleme psihologice, aș fi fost acolo pentru ea. Cea mai mare problemă aici este că ea  s-a îndepărtat de aproape toată familia ei. Deci, ea nu a avut cu adevărat pe cine să contacteze. … Ne-ar fi avut dacă ne-ar fi păstrat. “

El a adăugat: „Concluzia este că ea nu m-a pierdut. A făcut o declarație spunând că m-a pierdut. Nu m-a pierdut. Aș fi fost mereu acolo pentru ea. Sunt acolo pentru ea acum dacă ea mă vrea “.

 

Într-un mesaj personal adresat lui Harry și Meghan la sfârșitul interviului, el a adăugat:

„Aș vrea să spun din nou, îmi pare rău pentru ceea ce am făcut. Îmi doresc să nu fi făcut tot ce am făcut. S-a întâmplat acum doi ani. A fost acum mult timp și cu siguranță am încercat să  compensez faptele mele. Deci, sunt disponibil oricând ne putem reuni. Mi-ar plăcea să ne întâlnim. Cu siguranță aș vrea să-l văd pe nepotul meu',  a încheiat tatăl lui Meghan Markle.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare