; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oprah harry meghan markle

Prima reacție a lui Oprah după interviul cu Harry și Meghan: „Nu m-am pregătit pentru asta”

26 April 2021
La aproape două luni de la interviul găzduit de Oprah, care i-a avut protagoniști pe Harry și Meghan Markle, prezentatoarea a făcut primele declarații despre acest subiect.
 
Prezentatoarea TV în vârstă de 67 de ani a dezvăluit că, la fel ca cei care au urmărit interviul, „a fost surprinsă' de declarațiile făcute de fostul cuplu regal. Oprah a ținut să precizeze că nu se aștepta ca  Meghan Markle să meargă „atât de departe' cu acuzațiile asupra familiei regalel, îndeosebi cele referitoare la rasism. Oprah a povestit detalii din spatele interviului și a mărturisit că nu se aștepta ca acest interviu să fie atât de liber,  adăugând că cei doia u dorit să aibă posibilitatea să își spună povestea „cât se poate de aproape de realitate'.

Interviul prințului Harry și al lui Meghan Markle acordat pentru Oprah a fost transmis pe 8 martie. La vremea respectivă întreaga lume a rămas surprinsă de dezvăluirile făcute de cei doi și au avut drept efect ruptura lui Harry de familia sa. 

„N-am avut idee că va avea un asemenea impact. Nu m-am pregătit pentru asta', a declarat Oprah pentru Nancy O’Dell. „Nu m-am văzut cu Harry și Meghan înainte de interviu, dar le-am dat un mesaj prin care am vrut să aflu intenția lor. Au vrut să își spună povestea lor într-o manieră care să le permită dezvăluirea adevărului pe cât a fost posibil', a explicat aceasta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare