Homepage  / Televiziune

Cea dintâi etapă din „Asia Express” a adus și prima accidentare. Concurenții au colaborat cu elefanții pentru a-și îndeplini misiunea

Cea dintâi etapă din „Asia Express” a adus și prima accidentare. Concurenții au colaborat cu elefanții pentru a-și îndeplini misiunea
17

de Cristina Țapu,

Duminică, pe 1 septembrie, a început noul sezon al emisiunii „Asia Express”, iar concurenții au întâlnit deja primele obstacole. Pentru Betty Salam, debutul competiției a fost unul nefast și a suferit o accidentare.

Betty Salam a suferit o accidentare în prima etapă a emisiunii Asia Express

Betty Salam a suferit o entorsă chiar la începutul competiției, așadar nu a putut participa la prima misiune. Soțul său, Cătălin Vișănescu a parcurs singur cei 4.5 kilometri de mers pe jos în timp ce Betty a fost dusă la locul în care concurenții și-au recuperat rucsacurile de către mașina echipei de producție. Betty a alunecat pe terenul accidentat în timp ce se deplasa spre prima cazare, iar medicii producției au examinat-o și au concluzionat că a suferit o entorsă minoră.

betty salam 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

De altfel, Betty a recunoscut că a sosit la emisiunea difuzată de la Antena 1 fără acordul tatălui său, care este foarte protector și se îngrijorează că fiica sa va trece prin grele încercări în cadrul emisiunii.

„Sunt fata lui Florin Salam, pe care îl iubesc și divinezez din tot sufletul meu. Îi mulțumesc pentru că exist, e cel mai bun prieten al meu. Este foarte protector tatăl meu cu mine, de aceea nu prea e de acord să mă vadă la Asia Express. Pentru că el se gândește poate pățesc ceva. Eu când eram mică nu eram lăsată să plec singură cu prietenele mele, cu tramvaiul, pe jos, prin parc sau oriunde. Întotdeauna eram însoțită de cineva. De asta nu prea m-am descurcat în viață. Eu întotdeauna simțeam nevoia să am pe cineva lângă mine, să mă ajute”, a declarat concurenta.

Celelalte cupluri au fost nevoite să meargă o distanță considerabilă, cărându-și bagajele, până au ajuns la o priveliște impresionantă: o turmă de elefanți. La un moment dat, după ce au admirat elefanții, concurenții au primit ajutorul acestora pentru a-și continua drumul. După ce au învățat să le comande să se așeze, au încărcat bagajele pe ei și au pornit împreună mai departe.

Concurenții au colaborat cu elefanții în prima probă de concurs

Pe parcurs, perechile le ofereau elefanților recompense, precum banane și trestie de zahăr, pentru a-i motiva să-i urmeze. În timp ce elefantul lui Nicolai Tand și al lui Sorin Brotnei nu a fost prea încântat să colaboreze cu cei doi, cel al lui Adrian Nartea și Cosmin a fost un real ajutor și a colaborat, de dragul recompenselor delicioase.

Concurenții au ajuns încă de la primele misiuni să experimenteze cel mai auster stil de viață în inima culturii tribale din nordul Thailandei și să se întreacă într-o cursă cu elefanți. În căutarea emblematicelor rucsacuri Asia Express, ei vor tribul femeilor cu gâtul lung, cunoscute în întreaga lume pentru numeroasele inele metalice purtate la gât, ca simbol al frumuseții și grației.

Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, restricții religioase sunt doar câteva dintre obstacolele cu care concurenții trebuie să se confrunte pentru a obține marele premiu, urmând un itinerar la limita dintre real și incredibil.

Programul de difuzare al emisiunii Asia Express

Noul sezon este un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache au pornit în această competiție fără să aibă idee despre ce le va ieși în cale.

Marea premieră a sezonului 7 Asia Express vine la Antena 1 cu un maraton de cinci ediții consecutive: primul episod a fost difuzat duminică, 1 septembrie, de la ora 20:00, iar aventura continuă în edițiile pe care telespectatorii le vor putea urmări luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30.

Ulterior, programul de difuzare al reality show-ului va reveni la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30, fiecare episod aducând o explozie de adrenalină pe cel mai lung traseu din toate cele șapte sezoane. Drumul Zeilor are 11 etape în loc de 10, purtând concurenții din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia, până în Bali, destinația marii finale.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton