Homepage  / Vedete româneşti

Prima poză cu bebelușul Anei Baniciu. Cea mai bună prietena a artistei, Raluka, a fost prima care l-a vizitat

Prima poză cu bebelușul Anei Baniciu. Cea mai bună prietena a artistei, Raluka, a fost prima care l-a vizitat
18

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu, în vârstă de 31 de ani, a devenit mama unui băiețel perfect sănătos în cursul zilei de marți, 4 iunie. Artista a născut prin cezariană, deși și-ar fi dorit ca nașterea să aibă loc natural. La câteva ore după ce a devenit mămică, artista a distribuit pe pagina contului personal de Instagram o imagine în care l-a prezentat fanilor pe cel mai nou membru al familiei.

Prima poză cu bebelușul Anei Baniciu

Ana Baniciu a născut pe 4 iunie, prin cezariană, deși și-ar fi dorit ca nașterea să decurgă natural. Medicii au decis, însă, că cezariana este cea mai bună soluție în cazul său. La câteva ore de la naștere, Ana a distribuit în mediul online o imagine în care apar piciorușele bebelușului.

bebelus-ana-baniciu-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Ulterior, artista a distribuit o imagine în care se află și prietena sa cea mai bună, Raluka. Ulterior, Ana a făcut public un clip video duios în care Edy Kovacs îl mângâie și-l alintă pe copilul cuplului.

Ana Baniciu va fi externată în câteva zile din spital și va putea merge acasă alături de fiul său, în locuința veche de 100 de ani pe care a renovat-o conform propriilor dorințe.

Pentru a se asigura că totul este pregătit pentru sosirea bebelușului, Ana Baniciu a luat măsuri în avans. Ea a identificat o bonă potrivită pentru micuțul ei și a încheiat deja un contract pentru serviciile acesteia.

Ana Baniciu a angajat deja bonă pentru fiul ei

Ana recunoaște că suma de bani pe care a scos-o din conturi pentru a o angaja pe bonă nu a fost deloc mică, însă susține că a renunțat fiecare bănuț pentru că femeia este foarte bine pregătită.

„Am și găsit-o, ieri am semnat și contractul. Costă… dar nu e româncă. E din Filipine. Are 40 de ani, o cheamă Mercy și e foarte drăguță”, declara Ana Baniciu, în cadrul platoului unei emisiuni televizate, la mijlocul lunii aprilie.

Ana Baniciu și-a sărbătorit ziua de naștere în Maroc  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 18

Ana Baniciu a născut prin cezariană, deși și-ar fi dorit ca naștere să fie una naturală. Cel care a dezvăluit acest amănunt a fost chiar tatăl artistei, Mircea Baniciu. Artistul susține că are un nepot frumos și sănătos, primind deja câteva imagini cu acesta din partea soțului Anei.

În aceste momente, Ana și copilul se află internați la spital și sunt sub atentă supraveghere medicală. Ei vor fi externați peste câteva zile și vor începe o nouă viață în trei, în casa pe care Ana și-a dorit-o mereu.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton