; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady gaga adam driver

Prima imagine cu Lady Gaga și Adam Driver din pelicula „House of Gucci”

10 March 2021

Lady Gaga și Adam Driver se află deja pe platourile de filmare în Italia, unde joacă în filmul în regia lui Ridlay Scott, produs de MGM, după un scenariu adaptat după volumul semnat de Sara Gay Forden „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder'.

Artista a postat pe rețelele de socializare o primă fotografie alături de Adam Driver, în rolurile pe care le vor juca în lungmetraj.

Filmul urmărește povestea lui Maurizio Gucci (Adam Driver), șeful casei de modă Gucci, și a fostei sale soții Patrizia Reggiani (Gaga) și ce se întâmplă după moartea sa în urma deciziei Patriziei de a angaja un asasin pentru a-l ucide în 1995.

Maurizio și Patrizia s-au căsătorit în 1973 și în mai 1985, omul de afaceri și-a părăsit soția pentru o femeie mai tânără după 12 ani de căsătorie. Divorțul lor a fost finalizat în 1991.

În 1995, Maurizio a fost împușcat și ucis de un asasin pe scările din fața biroului său din Milano.

Patrizia, care a devenit cunoscută sub numele de „Văduva Neagră', a fost condamnată  la 29 de ani de închisoare. Fiicele lor, Alessandra și Allegra, au cerut să i se anuleze condamnarea, susținând că tumoarea creierului i-a afectat capacitatea de a raționa, potrivit Vogue.

Alături de Lady Gaga și Adam Driver, se află un casting impresionant, după cum a aflat Deadline. „Gucci’ îi aduce din nou împreună pentru a patra oară pe Robert de Niro și Al Pacino, care-au mai fost recent în „The Irishman’, pe Netflix. Alături de ei, din distribuție mai fac parte: Jared Leto, Jack Huston și Reeve Carney.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare