Homepage  / Vedete străine

Prima imagine cu Johnny Depp în rolul regelui Ludovic al XV-lea. Transformarea este uluitoare

Prima imagine cu Johnny Depp în rolul regelui Ludovic al XV-lea. Transformarea este uluitoare
8

de Roxana Mirea,

Johnny Depp îl interpretează pe regele Ludovic al XV-lea al Franței în filmul „Jeanne du Barry”. Acum, a fost făcută publică prima imagine cu Johnny Depp în rolul regelui Ludovic al XV-lea, iar transformarea este incrediblă.

Prima imagine cu Johnny Depp în rolul lui  Ludovic al XV-lea

Actorul îl va interpreta pe controversatul rege al Franței în primul său lungmetraj de la procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard. Johnny Depp schimbă sala de judecată cu un palat, în viitorul film istoric, „Jeanne du Barry”.

Compania franceză „Why Not Productions” a publicat o primă imagine cu Johnny Depp în rolul lui Ludovic al XV-lea, fostul rege al Franței, a cărui guvernare ineficientă a dus la declinul autorității regale și la Revoluția franceză din 1789.

Filmul va spune povestea ultimei amante regale a regelui Ludovic al XV-lea, Jeanne du Barry. Ea a fost fiica nelegitimă a unei croitorese sărace care a urcat în ierarhia socială pentru a deveni amanta regelui.

Personajul Ludovic al XV-lea este primul rol obținut de Johnny Depp într-un film de la debutul procesului de defăimare împotriva fostei soții, Amber Heard, care s-a încheiat în iunie, după șase săptămâni de haos mediatic. Juriul a ajus la concluzia că Heard l-a defăimat pe Depp atunci când a scris articolul de opinie din 2018 în Washington Post, în care s-a identificat ca fiind o „figură publică care reprezintă abuzul domestic”. De atunci, Amber Heard a depus o moțiune pentru a face apel la verdict, susținând că erorile instanței „au împiedicat un verdict corect și echitabil, în conformitate cu Primul Amendament”.

Johnny Depp v Amber Heard Trial – VirginiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Producția filmului „Jeanne du Barry” a început în Franța la aproximativ o lună după ce procesul s-a încheiat, potrivit Deadline. Locațiile de filmare au cuprins Parisul și regiunea Île-de-France, inclusiv Versailles. Cineasta franceză Maïwenn va regiza și va juca în acest proiect în rolul amantei din titlu. În film vor mai juca Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory și India Hair. „Jeanne du Barry” va putea fi urmărit pe Netflix France după lansarea în cinematografe. Data premierei nu a fost încă anunțată.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton