Homepage  / Vedete străine

Prima imagine cu Joaquin Phoenix din „Joker: Folie à Deux”

Prima imagine cu Joaquin Phoenix din „Joker: Folie à Deux”

de Roxana Mirea,

După ce „Joker” (2019), cu Joaquin Phoenix, a fost recompensat cu nenumărate premii și a avut încasări impresionante la nivel internațional, fanii așteaptă cu nerăbdare continuarea sa, „Joker: Folie à Deux”. Recent, regizorul Todd Phillips a publicat prima imagine cu Joaquin Phoenix în rolul protagonistului din „Joker: Folie à Deux”.

Prima imagine cu Joaquin Phoenix din „Joker: Folie à Deux”

Oficial, cel mai cunoscut răufăcător din Gotham City s-a întors. Sâmbătă, regizorul Todd Phillips a comemorat prima zi de filmare a viitoarei continuări a filmului său de mare succes din 2019, „Joker”, intitulată „Joker: Folie à Deux”, printr-o postare pe Instagram. Acesta a publicat o imagine cu Joaquin Phoenix în rolul lui Joker.

În imagine, un Phoenix extrem de rănit și emaciat stă fără tricou, cu capul lăsat pe spate, în timp ce altcineva îl bărbierește.

„Ziua 1. Băiatul nostru. #joker”, a scris Todd Phillips în dreptul imaginii.

Spre deosebire de predecesorul său, „Joker: Folie à Deux” este un musical care se pare că are loc în Arkham Asylum, infamul spital de psihiatrie în care Joker a ajuns în multe benzi desenate, filme și episoade de televiziune DC.

Phoenix nu va conduce acest film de unul singur – titlul său, „Folie à Deux”, se traduce literal prin „nebunie în doi” și se referă la o stare de psihoză împărtășită de doi indivizi. Personajului său Arthur Fleck i se va alătura Lady Gaga, care joacă o versiune alternativă a lui Harley Quinn, precum și Catherine Keener, Zazie Beetz și Brendan Gleeson.

„Joker: Folie À Deux” va avea premiera în cinematografe în octombrie 2024.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton