; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cabral

Prima imagine cu chipul fetiței lui Cabral și a Andreei Ibacka. Namiko seamănă cu tatăl ei

10 October 2019

Andreea Ibacka a publicat prima imagine în care se vede chipul fiicei sale și a lui Cabral, Namiko. Fotografia făcută de Cabral a strâns în scurt timp o mulțime de aprecieri și comentarii din partea fanilor. Andreea Ibacka a devenit mamă în decembrie 2018, Namiko fiind primul copil al acesteia. Cabral mai are o fiică, Inoke, din căsnicia anterioară cu Luana Ibacka.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

NAMIKO

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka) on


Andrea a postat de-a lungul timpului mai multe imagini în care se vede și fiica sa, însă este prima dată când se vede perfect chipul acesteia. Vedeta a povestit pe blogul ei cum ea și Cabral au ales numele special al lui Namiko, ea dezvăluind atunci că a fost dificil să îl găsească pe cel potrivit, luând o decizie după nașterea copilului.

„Namiko, ‘copilul valurilor, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi', a explicat atunci Andreea Ibacka.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare