; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cheloo

Prima gală live la X Factor: Paraziții cântă diseară

24 November 2013

ChelooDupă o ediţie cu tenisiuni şi lacrimi, deopotrivă de tristeţe si bucurie, X Factor şi-a ales finaliştii. 15 concurenţi, câte cinci din fiecare categorie, intră în febra pregătirilor galelor live, probabil cea mai mare provocare de pană acum. Îi vor avea alături pe cei trei juraţi-mentori, Delia, Cheloo şi Dan Bittman, dar si pe telespectatorii care începând de duminica aceasta vor deveni al patrulea membru al juriului.

De duminica aceasta, publicul va fi cel care va vota cine merită să rămână în cursa pentru premiul în valoare de 120.000 de euro şi cine nu.  Tot atunci, românii vor avea parte de un show total, făcut nu doar de concurenţii finalişti, ci şi de invitaţii speciali ai serii – trupa Paraziţii.

Drumul concurenţilor pentru titlul X Factor şi marele premiu în valoare de 120.000 de euro se scurtează, dar devine mai abrupt.  Provocările trec la un alt nivel, iar cei 15 finalişti vor trebui să convinga nu doar juriul, ci şi publicul că locul lor este pe scenă. Alegerea celor 15 nu a fost deloc usoara. Toţi cei care au ajuns până în această etapă sunt foarte bine pregătiţi, aşa că decizia juraţilor-mentori nu va fi deloc una uşoară.

Emoţii, tensiuni, răbufniri, dar şi strigăte de bucurie sunt coordonatele primei gale live  X Factor, difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Emisiunea a fost nominalizată anul acesta la Premiile TVmania.

Seria invitaţilor speciali debutează duminica aceasta cu un recital Paraziţii.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare