; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana rogos

Prima fotografie cu fetița Danei Rogoz, Lia Elena: „Nu pot descrie în cuvinte bucuria”

02 June 2020

De Ziua Copilului, Dana Rogoz a făcut publică prima fotografie a fetiței sale, de când au ajuns acasă. Actrița este împlinită și fericită, că are familia la care visa de atât timp.

„Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a făcut-o când ne-am întors acasă de la maternitate, în a treia ei zi de viață. Nu pot descrie în cuvinte bucuria care îmi sufocă pieptul, azi, de 1 iunie, ca mamă de doi copii. La muți ani, minunilor!', a scris Dana Rogoz.

Dana Rogoz (34 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară pe 20 mai. 

„Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă dupa hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea vad doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!’, a scris Dana Rogoz în descrierea fotografiei publicate pe rețelele de socializare, aceasta fiind și prima fotografie cu micuța sa. 

Actrița devenit pentru prima oară mama unui băiețel pe 1 martie 2014.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare