; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rupert grint

Prima fotografie cu actorul Rupert Grint, Ron Weasley din seria „ Harry Potter”, și fiica sa

11 November 2020

Cunoscut de toată lumea drept Ron Weasley din „Harry Potter', actorul Rupert Grint a devenit în luna mai tatăl unei fetițe.

La 6 luni de când a devenit tată pentru prima oară, Grint a dorit să împărtășească cu fanii săi prima fotografie cu micuța sa. Totodată, actorul a dezvăluit ce nume au ales – el și partenera sa – pentru cea mică.

Cu această ocazie, actorul și-a deschis și cont pe Instagram. 

„Hei Instagram… 10 ani mai târziu, dar sunt aici. Doresc să vi-o prezint pe Wednesday G. Grint. Aveți grijă de voi, Rupert', a scris actorul alături de un selfie în care își ținea fiica în brațe. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Hey Instagram….only 10 years late, but here I am. Grint on the Gram! Here to introduce you all to Wednesday G. Grint. Stay safe, Rupert

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint) on


 

El și iubita lui au încercat să țină sarcina cât mai discretă, însă au fost dați de gol de paparazzi la jumătatea lunii aprilie.  Vestea venirii pe lume a bebelușului a fost oferită publicității de reprezentanții celor doi în cadrul unui scurt comunicat de presă:

„Rupert Grint și Georgia Groome sunt încântați să confirme nașterea fetiței lor, urmând ca în curând să dezvăluie și numele micuței’. 

În scurtul anunț reprezentanții solicită și respectarea vieţii private în acest moment atât de special'.

Cei doi rămân în continuare la fel de discreți ca atunci când a fost confirmată sarcina Georgiei tot de un reprezentant:

„Rupert Grint și Georgia Groome sunt încântați să vă anunțe că așteaptă un copil și vă roagă confidențialitate în acest moment’.

Grint, de 31 de ani, și actrița Groome, 28 de ani, cunoscută pentru rolurile din  „London to Brighton, și „Angus, Thongs and Perfect Snogging, sunt împreună din 2011.

Rupert Grint a devenit cunoscut la vârsta de 11 ani, când a fost distribuit în rolul lui Ron Weasley din seria „Harry Potter'. De atunci, el a apărut în mai multe filme și emisiuni TV, inclusiv în sitcomul „Sick Note'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare