Homepage  / Vedete româneşti

Prima eliminare de la „America Express”, sezonul 2. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au părăsit competiția

Prima eliminare de la „America Express”, sezonul 2. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au părăsit competiția
12

de Redactia Tvmania

„America Express”, sezonul 2, este o emisiune care pune la încercare limitele concurenților. Probele contra cronometru, condițiile dificile în care sunt nevoiți să trăiască și orele puține de somn își spun cuvântul asupra moralului celor care participă. În ediția difuzată în cursul serii de miercuri, pe 8 noiembrie, a avut loc prima eliminare din acest sezon!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați de la „America Express”, sezonul 2

În seara de 8 noiembrie, concurenții de la „America Express” au intrat în cursa pentru ultima șansă și au fost nevoiți să lupte contra cronometru pentru a nu fi eliminați. Din păcate, una dintre echipe nu a făcut față provocărilor și a ieșit din cursa pentru cei 30.000 de euro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Prima echipă care s-a salvat a fost formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov. Ionuț Rusu și George Tănase au ajuns pe locul doi, iar ultima echipă a fost formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cufărul nu le-a fost deloc favorabil, deoarece soarele aflat în interior a fost roșu, altfel că Edward Sanda și Cleopatra Stratan au părăsit competiția America Express Drumul – Soarelui.

După ce au aflat că sunt primii eliminați, Cleopatra și Edward au făcut o serie de declarații. Așa cum era de așteptat, ei regretă că au părăsit competiția atât de devreme, însă sunt bucuroși pentru faptul că au avut ocazia de a trăi o asemenea experiență.

M-am și bucurat, dar mi-a și părut rău. M-am abținut să nu plâng. Plânsesem destul de dimineață, nu mai aveam lacrimi”, a spus Edward.  

Ne-ar mai fi plăcut să stăm, dar e greu să ne recăpătăm moralul și forțele să putem duce acest show mai departe. Dumnezeu atât a vrut să stăm în competiția asta. Eu am zis: „Doamne, dacă Tu ne-ai dat să trăim chestia aia, să se oprească aici, facă-se voia ta.” Am simțit că a fost un semn mare”, a mai adăugat el.  

Eu cred că Edward s-a speriat foarte tare nu doar de această competiție, ci de ceea ce li s-a întâmplase cu atacul și cred că din acel moment, i s-a părut nu neapărat mai bine să meargă acasă, ci mai sigur. Se vedea pe el că vrea să plece”, a spus Sonia.  

Despre America Express – Drumul Soarelui  

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina. 

Sursă foto: Antena 1, captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton