; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea României se întoarce în 28 septembrie la Pro TV

Prima ediţie a confruntărilor la “Vocea României”: Duetele au devenit dueluri

11 November 2013

Sâmbăta trecută, la Pro TV, în prima ediţie a confruntărilor de la “Vocea României” – emisiune nominalizată la Premiile TVmania -, duetele au devenit dueluri în toată regula. Miza a crescut, la fel ca nivelul vocilor, iar emoţiile şi-au spus cuvântul printre concurenţi şi antrenori.

Cu câte paisprezece voci în fiecare echipă şi câte un co-antrenor alături, Smiley, Moga, Loredana şi Brenciu au făcut prima triere a concurenţilor.

[Not a valid template]

Regulile jocului s-au schimbat din acest sezon: după fiecare duet, concurentul eliminat de către propriul antrenor a putut fi furat' şi adus în altă echipă de oricare dintre ceilalţi trei prin apăsarea butonului verde. Dacă mai mulţi antrenori şi-au dorit vocea aflată pe scenă, alegerea a aparţinut concurentului, la fel ca în etapa audiţiilor pe nevăzute. Moga, Brenciu, Loredana si Smiley au profitat din plin de dreptul de a fura' câte doi concurenţi din echipele colegilor.

Duelurile nu au avut loc numai pe scenă, ci şi între antrenori. Atacurile muzicale' au culminat între Moga şi Brenciu, însă împăcarea a fost mai dulce ca niciodată: Horia l-a îmbrăţişat pe Marius după ce acesta i-a declarat că şi-ar dori ca el să fie fiul lui'.

Votează şi TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare