Homepage  / Televiziune

Prima eliminare de la Asia Express 2024. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au părăsit emisiunea: „Nu sunt făcută pentru acest concurs”

Prima eliminare de la Asia Express 2024. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au părăsit emisiunea: „Nu sunt făcută pentru acest concurs”
7

de Cristina Țapu,

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Asia Express” a avut loc prima eliminare a acestui sezon. Echipa care a părăsit competiția este cea formată din Betty Salam și partenerul său, Cătălin Vișănescu.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu a fost eliminați de la „Asia Express”

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați din competiția Asia Express. Drumul lor pe „Drumul Zeilor” s-a încheiat în ediția de miercuri, 11 septembrie 2024. Cei doi au pierdut cursa pentru ultima șansă, iar Irina Fodor le-a înmânat totemul roșu, echivalent cu eliminarea din concurs.

Înainte de a părăsi emisiunea, cei doi au vorbit despre experiențele pe care le-au trăit în timpul scurt petrecut departe de casă. Betty recunoaște că show-ul este mai dificil decât și-a putut imagina și că nu are pregătirea necesară pentru a face față obstacolelor și traseului foarte solicitant.

asia express 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„În momentul de față nu sunt făcută pentru acest concurs. Nu mai am de unde să-mi iau această putere de a merge mai departe și nu mai am condiția fizică încât să fac lucruri peste limita mea. Dacă nu aveam ghinionul cu piciorul din prima zi, dacă s-ar fi întâmplat peste 4 zile, poate ar fi fost altfel. A fost o chestie de psihic. M-a afectat. Nu mai pot sta fără Matias. Gândul meu este acasă”, a declarat Betty Salam.

„Ne-am întrecut limitele, niște teme, niște firci. Ne bucurăm din suflet că am cunoscut așa oameni frumoși. Chiar de toți îmi e drag. Pentru mine Asia Express e o oportunitate unică”, a completat Cătălin Vișănescu.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt prima echipă eliminată din sezonul 7 al emisiunii Asia Express. Cei doi au părăsit competiția cu zâmbetul pe buze, fiind aplaudați de colegi. Au concurat în cursa pentru ultima șansă împotriva lui Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, precum și a Ioanei State și a lui Mane Voicu.

Bali este destinația marii finale a emisiunii

Programul de difuzare al reality show-ului este de patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30, fiecare episod aducând o explozie de adrenalină pe cel mai lung traseu din toate cele șapte sezoane. Drumul Zeilor are 11 etape în loc de 10, purtând concurenții din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia, până în Bali, destinația marii finale.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, concurenții vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto:

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton