; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Skynews harry meghan oprah winfrey_5292037

Prima difuzează în exclusivitate celebrul interviu luat de Oprah lui Meghan și Harry. Când îl poți urmări

17 March 2021

Duminică, 21 martie, de la ora 12.00, Prima TV va difuza interviul integral care a făcut furori în lumea întreagă, cel al cuplului Meghan Markle și Prințul Harry.

Cei doi au vorbit pentru prima dată într-un interviu televizat, acordat celebrei Oprah Winfrey, de toate dificultățile pe care le-au avut, despre Casa Regală, despre rasism și despre monarhie. 

Interviul difuzat în S.U.A de către postul de televiziune CBS a înregistrat audiențe record, peste 17 milioane de americani s-au uitat la televizor, fiind în top audiențe pentru un eveniment care nu este sportiv. Ceea ce au declarat cei doi la televiziunea americană a suscitat atenția întregii lumi, mai ales pe rețelele de socializare unde #HarryandMeghanonOprah s-a numărat în top 5 cele mai citite știri din întreaga lume. 

Telespectatorii români vor putea vedea duminica aceasta, pe Prima TV, în exclusivitate pentru România, de la ora 12.00, un interviu care a ținut în suspans o lume întreagă și care a dezvăluit multe lucruri din culisele Casei Regale a Marii Britanii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare