; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo, ai stil! Celebrities

Prima defilare, primele scântei, la „Bravo, ai stil! Celebrities”

23 January 2020

Premiera Bravo, ai stil! Celebrities' le-a adus, aseară, în fața fanilor emisiunii, pe cele nouă concurente ale show-ului. Bianca Rus, Maria Ilioiu, Raluca Tănase, Calina Dumitrescu Gina Chirilă, Deea Codrea, Theo Rose, Bianca Giurcanu și Andreea Tonciu și-au expus ținutele vestimentare, poveștile, s-au evaluat reciproc și au intrat, cu emoții uriașe, în vizorul celor trei jurați.

Dacă unele dintre ținutele vestimentare stilizate de concurente s-au bucurat de un real succes și au fost apreciate de contracandidate și de membrii Juriului, altele dintre acestea nu au fost pe măsura așteptărilor. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au fost indulgenți în această prima întâlnire cu cele nouă concurente.  

Nu o să va taxez astăzi pentru că, altfel, ar fi jale și ar miroși a fum!', a spus Cătălin Botezatu concurentelor în cadrul ediției de aseară Bravo, ai stil! Celebrities'.

Vedeți în galeria foto ce ținute au purtat concurentele în prima ediție „Bravo, ai stil! Celebrities'

 Vezi galeria foto >

Imaginile din culisele emisiunii au făcut deliciul telespectatorilor, care au fost martorii unor imagini spectaculoase, cu pregătirile juraților, dar și ale concurentelor, înainte de prima defilare pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities'. Nelipsite au fost și primele conflicte izvorâte între concurente; Andreea Tonciu și Maria Ilioiu și-au declarat război încă din prima ediție a show-ului, orgoliile și gradul de popularitate au fost intens dezbătute între concurente.

Bătălia stilistică Bravo, ai stil! Celebrities' continuă și în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D, fanii emisiunii vor putea observa veleitățile artistice ale celor nouă concurente înscrise în competiția de stil. Tot în această seară, scandalul între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu va lua amploare, cele două tinere vor dezvălui motivul acestei antipatii reciproce.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare