; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te cunosc de undeva 3 aprilie 2017 (8)

Prima confruntare pe echipe la „Chefi la cuțite”: Un concurent din cei 18 va părăsi competiția

03 April 2017

Au ajuns până în faza confruntărilor, din sute au rămas doar 18, dar abia acum începe greul. În această seară, de la ora 20.30, concurenții din cele trei echipe conduse de chef Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu intră în prima confruntare în bucătărie.

 Vezi galeria foto >

Bucuria de a se afla în această fază a concursului e repede risipită de prima probă pe echipe și de presiunea lucrului contra cronomteru și sub coordonarea a trei chefi exigenți, fiecare decis să câștige. Preparatele internaționale sunt tema primei confruntări, iar echipele trebuie să tragă la sorți între mâncare din Franța, Italia și China. 

Presiunea concursului își va spune cuvântul, astfel că nervii încep să se încordeze, emoțiile duc la greșeli, iar printre concurenți se iscă primele conflicte.

Gemelina este la un pas să-și piardă cumpătul și din cauza emoțiilor puternice face un atac de panică chiar pe platouri și are nevoie de intervenția medicilor, în vreme ce Angi nu își va mai putea reține lacrimile.

Concurenții fiecărei echipe trebuie să învețe să asculte indicațiile chefilor, să-și împartă efficient sarcinile, să lucreze împreună. Odată cu prima confruntare pe echipe repornește banda care macină nervii chefilor, dar și ai concurenților, iar aceștia din urmă simt pe pielea lor cum e să aștepți rezultatul votului pentru farfuria ta.

Cine intră la duel și ce concurent părăsește competiția luni seară, telespectatorii Antena 1 află într-o nouă ediție „Chefi la cuțite'. 

Citește și:

Luni încep confruntările de la „Chefi la cuțite'. Cum arată echipele Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Chef Florin Dumitrescu se sperie din nou de insecte la „Chefi la cuțite'

Mihai Bendeac îi surprinde pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, diseară, la „Chefi la cuțite'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare