; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Mihai Stetcu_Antena1_CHEFI LA CUTITE_260117_0191

Prima confruntare a încins spiritele la „Chefi la cuțite”. Astăzi, avem mâncare românească în meniu

04 April 2017

Luni seară prima confruntare pe echipe a adus și primele ciocniri în bucătărie. Spiritele s-au aprins, orgoliile s-au inflamat, emoțiile au pus stăpânire pe concurenți, banda s-a întors în viața chefilor, iar aceștia au retrăit presiunea așteptării voturilor, dar au făcut și prima eliminare: Gemelina a fost cea care, la finalul serii, a pierdut lupta și a plecat acasă, înconjurată însă de afecțiunea și susținerea celorlalți concurenți care s-au atașat de ea.

 Vezi galeria foto >

Cea de-a doua confruntare care va avea loc marți, de la 20.30, aduce cele trei echipe față în față cu mâncarea românească. Acestea trebuie să tragă la sorți între specificul culinar oltenesc, ardelenesc și moldovenesc și să gătească farfurii arătoase și gustoase.

Echipa verde condusă de chef Bontea e în minoritate pentru că a pierdut-o pe Gemelina, în vreme ce chefii Dumitrescu și Scărlătescu sunt tot mai deciși să nu cedeze. În plus, cei care vin la jurizare sunt specialiști din restaurantele din Capitală, bucătari sau chelneri, astfel că atenția celor trei echipe trebuie sporită pe detalii.

Nervii întinși la maximum și presiunea concursului îi aduc pe cei trei chefi marți seară la cuțite… verbale: cei trei ajung să se răfuiască în bucătărie pentru că au opinii diferite, astfel că Gina e nevoită să îi strângă pe toți trei la o discuție. Despre ce e vorba, telespectatorii Antena 1 află marți de la 20.30.

Foto: Mihai Ștețcu_Antena1_Chefi la cuțite

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare