; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prima caută „Miss fata de la ţară”

06 September 2010

Şase vedete – Dana Săvuică, Gina Pistol, Dan Bordeianu, Marcel Pavel, Smiley şi Mihai Mitoşeru – au căutat prin toată România tânăra potrivită pentru titlul de „Miss fata de la ţară'.

.

La şedinţa foto pentru TVmania, Dana Săvuică, Gina Pistol, Dan Bordeianu şi Marcel Pavel, patru dintre cei şase juraţi de la reality-show-ul „Miss fata de la ţară' (care începe pe 10 septembrie la Prima TV) au povestit cum şi de ce au fost cuceriţi de tinerele pe care le-au ales.

Pentru toţi, au contat atât frumuseţea naturală, cât şi personalitatea.

„Deportată' pentru trei zile în comuna Ieud, Maramureş, Dana Săvuică a fost impresionată de frumuseţea portului popular al localnicilor şi chiar a avut parte de o surpriză.

Una dintre fetele înscrise la concurs i-a făcut cadou două fote („zadie' în termeni regionali), iar Dana a vrut să poarte una dintre ele la şedinţa foto pentru TVmania.

„Mi-a zis: «Sunt cadoul meu pentru tine şi vreau să văd că le porţi la Bucureşti». De aceea am venit la şedinţa foto cu una dintre ele, ca să-i arăt că m-am ţinut de cuvânt', ne-a povestit Dana.

În calitate de manager de agenţie de modele, ea a ştiut din start la ce trebuie să fie atentă pentru ca fata aleasă de ea să facă faţă, la Bucureşti, celor cinci alese de celelalte vedete.

Dana s-a uitat la trăsăturile fizice ale familiei, a analizat graderoba tinerei, dar şi atitudinea ei: „Degeaba eşti frumoasă dacă nu ştii să exprimi ceva în faţa camerelor de filmat, dacă nu ştii să te porţi, să vorbeşti, să te mişti', a zis ea.

.

Citiţi textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare