Homepage  / Vedete străine

Prima apariție oficială! Brad Pitt, alături de iubita sa, Ines de Ramon, la Festivalul de film de la Veneția

Prima apariție oficială! Brad Pitt, alături de iubita sa, Ines de Ramon, la Festivalul de film de la Veneția
14

de Cătălina Matei,

După doi ani de când a început o relație cu creatoarea de bijuterii Ines de Ramon, Bard Pitt s-a prezentat oficial alături de iubita sa. Actorul în vârstă de 60 de ani a apărut pe covorul roșu de la Festivalul de film de la Veneția la brațul celei care i-a cucerit inima.

Brad Pitt, alături de iubita sa Ines de Ramon la Festivalul de film de la Veneția

Una dintre cele mai așteptate prezențe de la la Festivalul de film de la Veneția a fost cea a lui Brad Pitt, mai ales că organizatorii au depus eforturi considerabile în stabilirea agendei evenimentului pentru ca actorul în vârstă de 60 de ani să nu se întâlnească cu fosta soție, Angelina Jolie. Și se pare că că cei doi foști soți care încă nu și-a rezolvat problemele în instanță nu s-au văzut deloc.

Între timp, Brad Pitt a fost în centrul atenției la premiera de duminică a filmului „Wolfs”, din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Celebrul actor în vârstă de 60 de ani a apărut pentru prima dată într-un cadrul oficial alături de iubita sa în vârstă de 34 de ani, Ines de Ramon.

Cei doi s-au completat perfect din punct de vedere vestimetar. În timp ce Brad Pitt a purtat un costum Louis Vuitton special creat pentru această ocazie importantă, Ines de Ramon a ales o rochie albă, conform PageSix.

Însă Brad Pitt și Ines de Ramon nu au fost singurul cuplu care a atras atenția fotografilor prezenți pe covorul roșu. De la premiera filmului „Wolfs” nu au lipsit George și Amal Clooney. Actorul în vârstă de 63 de ani, partenerul lui Brad Pitt din pelicula regizată de Jon Watts, este nedespărțit de soția sa în vârstă de 46 de ani. De altfel, cei doi au radiat de fericire unul lângă celălalt.

Venice Wolfs PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Brad Pitt și George Clooney, la o dublă întâlnire prin Veneția

Cei doi actori sexagenari nu doar că sunt buni colegi și prieteni de-o viață, dar se pare că și partenerele lor de viață se înțeleg destul de bine. Cu o seară înainte de premiera filmului „Wolfs”, paparazzi i-au surprins pe Brad Pitt și iubita sa într-n taxi vaporetto pe canalele din Veneția. Cei doi erau însoțiți, pe lângă oamenii de la securitate, și de George Clooney și Amal. Toți patru au luat cina la dintre cele mai exclusiviste restaurante din lagună.

Angelina Jolie, în lacrimi la festivalul de la Veneția

Conform aranjamentului descris de presa mondenă, Angelina Jolie a apărut prima în cadrul Festivalului de film de la Veneția. Pe 29 august, actrița a plâns în timp ce a fost ovaționată în picioare opt minute la Teatrul Sala Grande la premiera mondială a filmului „Maria”, drama biografică a lui Pablo Larraín despre cântăreața de operă Maria Callas. În plus, actrița a fost fabuloasă pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția 2024.

Anfgelina Jolie, ovaționată în picioare la Festivalul de Film de la Veneția 2024 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 14

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton