; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prietenii catelusi

„Prietenii cățeluși” vin la Disney Junior, pe 9 octombrie

04 October 2017

Un nou serial animat, „Prietenii cățeluși', debutează la Disney Junior, pe 9 octombrie, de la ora 17.25.

 

Creat de comediantul Harland Williams, serialul este destinat preșcolarilor și familiilor lor și prezintă povestea a doi frați cățeluși din rasa pug, Bingo și Rolly. Mereu dornici de aventuri, cei doi pornesc energici în fiecare zi în noi experiențe amuzante și pline de învățături în cartierul în care locuiesc și în alte colțuri ale lumii. Indiferent dacă se îmbarcă într-o misiune pentru a-și ajuta stăpânul, Bob, sau un prieten care are nevoie, motto-ul cățelușilor este că viața este mai amuzantă când îl ai lângă tine pe prietenul cel mai bun. Alături de cuplul jucăus se află o întreagă comunitate de animăluțe colorate printre care pisica lui Bob, Pisi și Ham, simpaticul câine robot creat de Bob.

Fiecare episod prezintă două povești cu o durată de 11 minute care evidențiază similitudinile și diferențele dintre Bingo și Rolly, oferind în același timp lecții pozitive despre prietenie, rezolvarea problemelor, colaborare, creativitate și aventură.

Serialul „Prietenii cățeluși' este produs de Wild Canary împreună cu Disney Junior. Noi episoade se difuzează în fiecare zi de luni până vineri la ora 17.25. la Disney Junior.

 

Puteți vedea aici trailer-ul serialului animat „Prietenii cățeluși':


 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare