; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel coman

Prezentatorul TVR 1 Daniel Coman a devenit tată

18 March 2019

Daniel Coman (29 ani), cunoscutul prezentator al „Telejurnalului matinal', de la TVR 1, a devenit pentru prima oară tată. Soţia sa a născut, vineri, un băiat sănătos, pe nume Tudor.

 

„Ca un adevărat Coman, a venit când a vrut el, pe neașteptate. Ca un adevărat Coman, face ce îi place: mănâncă, doarme, și stă la mângâiat. Și are “căutătura Coman”. Pentru că e Tudor Coman și e perfect', a anunţat fericitul tată pe pagina sa de socializare.

De luni până vineri, de la ora 07:00, Daniel Coman şi partenera sa de prezentare, Maria Linda, alături de echipa „Telejurnal matinal', de la TVR 1, îşi întâmpină telespectatorii într-o notă personală şi relaxată, cu ştiri şi informaţii din actualitate, dar şi cu veşti proaspete din meteo şi sport.

 

De astăzi, bebeluşul Tudor este acasă, iar pentru a petrece mai mult timp alături de cel mai nou membru al familiei sale, Daniel Coman va fi înlocuit, pentru o perioadă, de colegii săi. Luni, la pupitrul „Telejurnal matinal' telespectatorii au fost întâmpinaţi de Eda Marcus, iar marţi, 19 martie, alături de Maria Linda vine în studio Loredana Iordache.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare